Clasări fruntașe la Craiova

Clasări fruntașe la Craiova
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

LUPTE. Turneul internațional de lupte libere găzduit de orașul Craiova a reunit la start sportivi de la şapte cluburi din Bulgaria, Serbia, Croația, Moldova și România. Printre aceștia s-au aflat și câțiva sportivi tecuceni, de la VypGuard. Sebastian Brăilescu, David Militaru și Luca Stoian au ocupat locul 1, iar frații Lefter și Andrei Desire - locurile 3 și 4. În urma acestui concurs, Andrei Brăilescu a fost selecționat pentru Centrul Olimpic de la Reșița.

JUDO. În weekend (15-17 martie) sunt programate întrecerile Campionatului Național Under 14 și Under 16. Între concurenții de la Bacău, vor fi prezenți și 12 sportivi de la secția de judo a CS Școlar Galați.

ATLETISM. În "zona" de la Bacău, alți sportivi de la CSS Tecuci au avut clasări fruntașe la aruncarea greutății: Georgiana Coman - locul 1, Maria Leca și Daria Enache - locul 2. Primele două sunt junioare Under 14, iar Daria - Under 12.

FOTBAL. La meciul de vineri, din Superligă, Rapid - Farul, observator va fi gălățeanul Liviu Ciubotariu.

Doi arbitri gălățeni vor fi prezenți în Liga a III-a: Alexandru Burloiu, la CSM Alexandria - Metaloglobus, iar arbitrul asistent Florin Iftodi la CSA Steaua - CS Tunari.

Citit 580 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2024 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.