Cristian Ciocan revine în ring

Cristian Ciocan revine în ring
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

BOX. Cristian Ciocan va boxa duminică, 17 martie, în compania lui Dillian Whyte (britanic de origine jamaicană), un pugilist de 35 de ani, cu 32 de partide în boxul profesionist. Pecheanul revine în ring după un an și şapte luni. Gala va avea loc în Irlanda.

Altfel, Iuli Bârsănescu, de la Box Club Bute, se află într-un cantonament în Republica Moldova. Elevul lui Felix Păun va încerca calificarea pentru Jocurile Olimpice în Thailanda, la sfârșitul lui mai și începutul lunii iunie.

LUPTE. La Constanța s-a desfășurat zona la lupte libere pentru turneul final al Campionatului Național Școlar, ce se va desfășura la sfârșitul lunii în municipiul Reșița. Sportivii de la CSM Dunărea Galați au avut o evoluție bună și au obținut calificarea: Maria Țocu, Cătălin Carp, Luca Dăscălescu (antrenor, Dumitru Buleandră), Valentin Brudiu, Gabriel Munteanu, Tudorel Râșcanu, Marcel Vîrgolici (antrenor, Octavian Berbeci).

BASCHET. Juniorii Under 13 de la CSM au obținut două victorii în turneul al IV-lea al Campionatului Național. Elevii lui Tudose Teodorașcu și Bogdan Bălănică i-au învins pe colegii de competiție de la Cuza Pirates Brăila cu 49-33 și Deceneu Tulcea cu 42-31.

HANDBAL. Două victorii și în contul echipelor CSM, la "Naționale". Junioarele II au dispus de LPS Iași cu 49-18 (Baldovin 9 goluri, Ghimpu și D. Munteanu - câte 7), în timp ce junioarele I le-au depășit cu 37-17 pe cele de la același club ieșean, în Grupa Valoare (Pelin și Dabija au înscris câte 7 goluri).

Citit 1391 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.