CSM Arcada, cinci poziții în echipa sezonului

CSM Arcada, cinci poziții în echipa sezonului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

VOLEI. În echipa sezonului regulat de volei masculin, încheiat cu o săptămână în urmă, și-au făcut loc și cinci gălățeni: Marian Bala, Nikula, Toman și Javad, plus antrenorul Sergiu Stancu, care este și selecționer al României.

HOCHEI. CSM Galați a învins cu 7-0 (1-0, 6-0, 0-0) CSS Târgu Mureș, într-o partidă care a contat pentru Campionatul Național de hochei rezervat jucătorilor U17. Sportivii pregătiți de Cătălin Geru au dominat categoric partida și s-au impus foarte clar, Caramfil 2, Meca 2, Ștanov, Trincu și Bujeniță fiind marcatorii.

ATLETISM. Sala "Ioan Soeter" din Complexul Național "Lia Manoliu" a găzduit etapă finală a Campionatului Național pentru juniori Under 18. Printre  remarcați s-au aflat și două tecucence, dublu  legitimate la CS Școlar Tecuci și CS Universitatea Galați. Este vorba despre Alexandra Druță și Daria Emanuela Șarban, participante în finala de aruncare a greutății de 3 kg.

FOTBAL. Trei observatori gălățeni vor oficia astfel: Daniel Burloiu la Axiopolis Cernavodă – FC II Voluntari, Mihai Păiș la Viitorul Ianca – Voința Limpeziș și Ovidiu Lupu la FC Bacău – CSM Vaslui. Sunt meciuri din ultima etapă a Ligii a III-a de fotbal.

Citit 712 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2024 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.