Pregătiri, doar în sala de forță

Pregătiri, doar în sala de forță
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

BOX. Pugiliștii de la Dunărea Galați efectuează pregătirea în sala de forță de la Stadionul "Dunărea", cu toate utilitățile puse la dispoziție de CS Municipal. Antrenorul Costel Burlacu are la antrenamentele zilnice întregul efectiv, în frunte cu liderul Daniel Irofte. Campionul național pregătește participarea la "Cupa României", turneu ce va avea loc între 8 şi 15 aprilie, locația nefiind încă stabilită. Tehnicianul gălățean ne-a comunicat că încă nu se poate pregăti la Arena "Vasile Lehăduș", sala de la Arena de box fiind în continuare decuplată de la sistemul de termoficare.

BASCHET. CSM Galați va juca ultimul meci din faza a doua a Ligii Naționale, cu CSM Ploiești, vineri, de la ora 18,00, la Sala Sporturilor "Dunărea". Gălățenii vor rămâne pe locul 17 înainte de startul fazei de play-off, indiferent de rezultatul de vineri, urmând a se "împerechea" cu echipa de pe locul 12.

ARBITRAJE. În eșalonul al treilea de fotbal vor oficia și câțiva arbitri gălățeni: brigadă completă la Sepsi II - Viitorul Curița: Al. Marin -Andrei Toma, Cosmin Ursu; Alexandru Burloiu, însoțit de asistentul Daniel Vlase, la meciul Bucovina Rădăuți - FC Bacău; arbitrii asistenți Florin Iftode și Răzvan Bedreagă, la Muscelul Câmpulung - Tâmpa Brașov.

HANDBAL. Junioarele III de la CSM Galați au pierdut meciul jucat în deplasare cu LPS Suceava, 35-24 pentru gazde. Gălățeanca Baldovin a marcat jumătate dintre golurile echipei sale (12).

FOTBAL. Meciurile etapei a 17-a a Ligii a IV-a de fotbal se vor disputa duminică, de la ora 12,00, după următorul program: Voința Cudalbi - Viitorul Umbrărești, Covurluiul Tg. Bujor - Alegria Matca, Siretul Cosmești - Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni - Șoimii Foltești, Progresul Munteni - Victoria Independența și Agrostar Tulucești - Lascăr Schela; Gloria Ivești are etapă liberă.

Citit 654 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 13:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro