Restanță câștigată de fetele de la Oțelul

Restanță câștigată de fetele de la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

FOTBAL. Echipa gălățeană SC Oțelul a susținut meciul restanță din etapa a X-a a Ligii a II-a de fotbal feminin. A jucat în deplasare, cu CN "Nicu Gane" Fălticeni și a câștigat cu 3-2. Marcatoare: Andreea Surcică, Ioana Sfetcu și Alexia Dică. După acest succes, Oțelul a urcat pe locul trei în clasament, cu 25 de puncte (opt victorii și un egal). Următorul meci al gălăţencelor este programat duminică, 14 aprilie, ora 11,00 (Stadionul "Siderurgistul") cu Estera Țifești (Vrancea).

Altfel, marți, Selecționata României a învins Kazahstanul cu scorul de 1-0, în preliminariile Campionatului European. Din lotul "tricolor" face parte și Carmen Marcu, jucătoare formată la echipele gălățene.

BASCHET. CSM Galați a pierdut la capătul unui joc foarte strâns, scor 78-82, pe terenul celor de la CSM Tg. Jiu, în primul meci al seriei din faza de play-out a Ligii Naționale de baschet masculin. De la echipa gălățeană s-a remarcat Marius Ciotlăuș, cu double-double (15 puncte și 13 recuperări). Următorul meci, joi, de la ora 19,00, tot la Tg. Jiu.

ȘAH. Cinci juniori de la CSM au avut prestații foarte bune la o competiție găzduită de municipiul Bârlad. Au participat 62 de juniori din județele Vaslui, Iași, Brăila și Galați. Podiumul a fost ocupat în întregime de CSM Galați, prin Ovidiu Lupu, cu 6 victorii, Andrei Simulescu și Rareş Păsat, cu câte 5 victorii. În competiţia celor mai mici jucători, Victor Jugaru a terminat primul, urmat de Edi Grigore, ambii cu 4 puncte.

ATLETISM. Rezultate ale atleților tecuceni (CS Școlar și CS Universitatea Galați) la Campionatele Naționale pentru juniori: Alexandra Druță - locul 2 și 3 la aruncarea ciocanului (U16 și U18) și locul 4 la aruncarea discului (U16); Daria Emanuela Șarban - locul 3 la aruncare discului (U18); Mihaela Leca și Paolo Ifrim - locul 3 la aruncarea discului (U14 și U16).

Citit 766 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.