Cu gândul mai mult la Cupă: FC Voluntari - Oțelul 1-1

Cu gândul mai mult la Cupă: FC Voluntari - Oțelul 1-1
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

În așteptarea marelui meci din semifinalele "Cupei României", cu "U" Cluj, jucătorii Oțelului au părut destul de deconectați de la jocul de campionat disputat, sâmbătă, în deplasarea cu FC Voluntari. Situația a fost salvată în repriza a doua, partida încheindu-se cu un rezultat de egalitate mulțumitor (scor final 1-1), care-i menţine pe gălăţeni neînvinşi în play-out.

Prima repriză a fost cea mai slabă a Oţelului în play-out. Cu un ritm mult mai lent de joc decât de obicei, gălățenii n-au reușit să devină periculoși în prea multe rânduri la poarta adversă. Deschiderea scorului a venit în minutul 22, când Dumiter a scăpat singur-singurel către poarta lui Pap, după ce a dejucat linia de ofsaid adormită a Oțelului. Același Dumiter putea face 2-0, la o fază similară, dar Cisse a intervenit salvator, după ce portarul roș-alb-albaștrilor fusese deja depășit.

În partea a doua a meciului, a fost un joc mult mai bun al echipei pregătite de Dorinel Munteanu, concretizat până la minutele de final doar prin două ocazii foarte mari: Malle - ratare din poziție ideală în fața porții, respectiv, Cisse - lovitură cu capul care a nimerit bara. În minutul 90, Bodișteanu a făcut slalom printre adversari în careul advers, iar în loc să primească penalty la o fază în care a fost stopat de un fundaș advers, a încasat un cartonaș galben pentru simulare.

S-a făcut dreptate în minutul 90+4, când Lameira a marcat cu un șut de la marginea careului, după o acțiune prelungită de atac. În final, putea fi chiar victorie pentru gălăţeni, după șutul foarte bun din lovitură liberă al lui Pop (min. 90+6), când portarul Vâlceanu a scos cu greu de lângă bară.

Oțelul a început în formula: Pap - Jelev, Cisse, Ghiocel, Miguel Silva - Cisotti, Zivulici, Teles - Maciel, Rusevici, Tănasă. Au mai intrat: Lameira, Pop, Malle, Bodișteanu și Cîrjan.

În urma acestui rezultat, gruparea gălățeană a ajuns la 27 de puncte în clasament. Următoarele două partide vor fi cu același adversar - "U" Cluj, ambele programate pe teren propriu (prima în Cupă - joi, a doua în campionat - duminică).

Citit 3107 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2024 15:28

4 comentarii

  • postat de Adrian
    Duminică, 14 Aprilie 2024 13:33
    86.124.200.***
    Otelul nu a jucat stralucit dar arbitrajul a fost mizerabil.
    1
    12
  • postat de LILI
    Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 21:12
    86.124.203.***
    Nu trebuie luați drept ,,deconectați ,,cum spui matale nea Florin R.,care parcă ai fi bucureștean nu de-al nostru,,așa critici echipa cîteodată!Oțelul și Dorinel sunt la ora asta f buni ,în comparație cu altele venite din liga2!Dzeu să-i dea sănătate lui Dorinel că merită RESPECTUL GĂLĂȚENILOR!
    5
    17
  • postat de Roman
    Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 21:02
    5.13.215.***
    Bravo băieți.Cu putina șansa puteați câștiga.11 m clar neacordat.Suntem echipa mica și arbitri ne taxează.
    1
    17
  • postat de Omu Păianghen
    Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 20:29
    5.13.174.***
    Arbitrul a dat 50% în plus pentru echipa gazdă.
    1
    15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro