CSU merge la turneul de promovare

CSU merge la turneul de promovare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

VOLEI. În acest weekend (19-21 aprilie) sunt programate jocurile turneului de promovare în primul eșalon de volei feminin. Turneul va fi găzduit de orașul Medgidia, iar protagoniste sunt CS Universitatea Galați, CS Medgidia, primele clasate în Seria Est, respectiv "U" Cluj și CSU Oradea, din Seria Vest. Vom reveni cu amănunte.

LUPTE. Alexandru Nechifor (Dunărea Galați) a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de lupte pentru juniori de la Călărași. Elevul antrenorului emerit Dumitru Buleandră s-a clasat pe locul trei la categoria 97 kg.

HANDBAL. CSM Galați a învins cu 38-23 (22-9) LPS Iași, într-o partidă care a contat pentru Grupa Valoare a Campionatului Național de handbal rezervat junioarelor I. Jucătoarele pregătite de Sanda Asandei au rezolvat problema învingătoarei încă din prima repriză. În cea de-a doua, antrenoarea a folosit toate jucătoarele din lot. CSM Galați: Ardeleanu, Bălan - Zugrăvel 3 goluri, Bârlădeanu 4, Bordeianu, Trincă 2, Popovici 1, Dabija 10, Stoilescu, Bucner 1, Bălănică 4, Comănescu 1, Păduraru, Baştină 5, Pelin 4, Dănilă 3. CSM Galați va disputa sâmbătă, de la ora 12,00, în Sala "Siderurgistul", derbiul grupei, cu ACS Lucian Bute.

TENIS. La Timișoara s-a desfășurat un turneu internațional de tenis la care a luat parte și gălățeanul Mihai Leonard Mironescu (Clubul Dacia, antrenat de Mircea Basarab). Reprezentantul nostru a început bine și a trecut de un jucător olandez în calificări. În turul al doilea, l-a întâlnit pe bucureșteanul David Popa (Dinamo), cu care a disputat trei seturi și a pierdut la tie-break, după două ore și jumătate de joc.

Citit 540 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2024 17:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro