Victorie în ultima etapă de handbal feminin

Victorie în ultima etapă de handbal feminin
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

VOLEI. Luni seară (ora 20,00) CSM Arcada susține meciul al doilea al finalei Campionatului Diviziei A1 de volei masculin, la Sala ”Dunărea”. Primul meci are loc în această seară, cu începere de la ora 20,00

HANDBAL. În ultima etapă a eșalonului de handbal feminin, CSM Galați a dispus de CSM Făgăraș cu categoricul scor 46-11. Următoarele meciuri  vor avea loc în barajul de promovare. Vom reveni în ziarul de marți.

ARBITRAJE. Arbitri gălățeni în Liga a III-a: Alexandru Marin și asistentul Andrei Toma la CSM Rm. Sărat – Voința Limpeziș și Răzvan Bedreagă la LPS Clinceni – CS Afumați.

TENIS. Anisia Gabriela Diaconu (Atlas Galați) a câștigat categoria senioare a turneului de tenis dotat cu "Cupa A.J. Tenis”, concurs defășurat la Arena ”Dacia”. Gălățeanca a obținut patru victorii: 6-0, 6-0, cu Amalia Ellis Lungu (Dacia Galați), 6-1, 6-1 cu Ana Efrosa (Coreco Iași), 6-2 , 6-1 cu Laura Ticu (Dacia) și 5- 2, 6-1 cu Rebeca Corciova (Atlas Galați).

RUGBY. În Divizia Națională de rugby, CSM Galați a întâlnit Sportul Studențesc.  După o dispută inegală, elevii antrenorilor Marius Secuianu și Eugen Popa au câștigat cu un scor neverosimil: 61-0 (28-0), cu nu mai puțin de 9 eseuri. Autori: Sola – încercare, Onofrei – o încercare și 8 transformări, Partenie – încercare, Dănăilă – încercare, Burlacu – 2 încercări, Cucu – încercare, Budileanu – încercare.

Citit 1126 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 15:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro