CSM Galați revine cu meci acasă

CSM Galați revine cu meci acasă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BASCHET. A fost schimbat programul inițial pentru seria meciurilor de baschet masculin dintre CSM Galați și CS Vâlcea, din grupa locurilor 11-14. Astfel, miercuri, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor "Dunărea", se joacă, la solicitarea echipei-oaspete, primul meci din seria "cel mai bun din trei", care ar fi trebuit să se dispute iniţial la Rm. Vâlcea. Al doilea meci este programat luni, 29 aprilie, la Rm. Vâlcea, iar în cazul necesității unui al treilea joc, acesta va fi la două zile distanță, tot la Vâlcea.

HANDBAL. Într-un meci pentru Grupa Valoare I la handbal junioare II, la Ploiești, s-au întâlnit echipa-gazdă CSM și CSM Galați. Jucătoarele-oaspete (prof. Viorel Alexandru) au avut o evoluție foarte bună, impunându-se destul de clar: 35-28. Lotul și marcatoarele gălățencelor: Ardeleanu, Bălan - Baldovin 4 goluri, Mușat 3, Bucner 7, Ghimpu 11, Bujor, Scarlat, Postolache, Toma, Retegan, Darie 5, Bârlădeanu, Istrate, D. Munteanu 5. O nouă partidă foarte importantă, în care gălăţencele vor întâlni CSS Buzău, va avea loc duminică, în deplasare.

CAIAC-CANOE. S-a dat startul competițiilor oficiale de caiac-canoe și se află în plină desfășurare prima regată națională. Pe Lacul Bascov vor avea loc întrecerile "Cupei României" pentru seniori. La concurs participă și trei juniori de la CS Școlar Galați, aflați în pregătire centralizată la locul național: Dragoș Zimbilschi (canoe), Matei Ursachi și Sebastian Codrescu (ambii caiac), dar și Valerică Râmbu, caiacist care va concura la secțiunea Masters.

Spre Bascov a plecat și delegația gălățeană de la CS Școlar, cei doi antrenori Adina și Adrian Maftei urmând să arunce în luptă o nouă generație de viitori campioni, mulți dintre ei fiind la primul concurs oficial: Sofia, Luca și Xenia Cherase, Vlad Leopa, Răzvan Luca, Andreea Codrescu, Vlad Tronciu, Rareș Fotache, Rareș și Cezar Luca. Toți vor lua startul în Campionatul Național de Primăvară, concurs pentru juniori mici și cadeți.

Citit 638 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2024 14:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.