”Tricolorii”, șase meciuri internaționale

”Tricolorii”, șase meciuri internaționale
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Selecționata masculină de volei a României, antrenată de Sergiu Stancu, va susține în lunile mai și iunie șase partide oficiale în competiția continentală Golden League. În cele trei turnee, găzduite de Azerbaidjan, România și Cehia, "tricolorii" vor juca cu Azerbaidjan, Ucraina, Croația, Portugalia, Finlanda și Cehia. Primele trei echipe din grupă (plus Croația - țară organizatoare) se  vor califica la turneul final, care va avea loc în perioada 15-16 iunie.

BOX. Iuli Bârsănescu, de la Box Club Bute din Pechea, a încheiat cât se poate de rău cantonamentul la lotul național de box seniori. De la antrenorul său, prof Felix Păun, am aflat că Bârsănescu a răcit teribil, a făcut apă la plămâni și a fost operat de urgență la Brașov. Acum se află în refacere la Pechea și speră să poată participa totuși la ultimul turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice, programat în Thailanda. Amintim că Iuli Bârsănescu este campion național de seniori la cat. 60 kg și vicecampion balcanic al categoriei.

ARBITRAJE. În Liga a III-a de fotbal, meciul CSM Focșani - Metalul Buzău va fi arbitrat de o brigadă gălățeană: Alexandru Burloiu, Florin Iftode, A. Toma; la partida Olimpic Zărnești - Muscelul Câmpulung vor oficia Adrian Sava și Răzvan Bedreagă; la Dunărea Călărași - CS Afumați va fluiera Ionuț Constantinescu, iar la Tricolorul Breaza - FC Pucioasa, Alexandru Perju.

Citit 568 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 13:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro