”Tricolorii”, șase meciuri internaționale

”Tricolorii”, șase meciuri internaționale
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Selecționata masculină de volei a României, antrenată de Sergiu Stancu, va susține în lunile mai și iunie șase partide oficiale în competiția continentală Golden League. În cele trei turnee, găzduite de Azerbaidjan, România și Cehia, "tricolorii" vor juca cu Azerbaidjan, Ucraina, Croația, Portugalia, Finlanda și Cehia. Primele trei echipe din grupă (plus Croația - țară organizatoare) se  vor califica la turneul final, care va avea loc în perioada 15-16 iunie.

BOX. Iuli Bârsănescu, de la Box Club Bute din Pechea, a încheiat cât se poate de rău cantonamentul la lotul național de box seniori. De la antrenorul său, prof Felix Păun, am aflat că Bârsănescu a răcit teribil, a făcut apă la plămâni și a fost operat de urgență la Brașov. Acum se află în refacere la Pechea și speră să poată participa totuși la ultimul turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice, programat în Thailanda. Amintim că Iuli Bârsănescu este campion național de seniori la cat. 60 kg și vicecampion balcanic al categoriei.

ARBITRAJE. În Liga a III-a de fotbal, meciul CSM Focșani - Metalul Buzău va fi arbitrat de o brigadă gălățeană: Alexandru Burloiu, Florin Iftode, A. Toma; la partida Olimpic Zărnești - Muscelul Câmpulung vor oficia Adrian Sava și Răzvan Bedreagă; la Dunărea Călărași - CS Afumați va fluiera Ionuț Constantinescu, iar la Tricolorul Breaza - FC Pucioasa, Alexandru Perju.

Citit 634 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.