”Tricolorii”, pregătiri pentru Golden League

”Tricolorii”, pregătiri pentru Golden League
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

VOLEI. Sergiu Stancu, antrenorul CSM Arcada și selecționerul naționalei de volei masculin, a convocat în lotul pentru Golden League doi jucători ai echipei gălăţene: Marian Bala și Andrei Butnaru. Naționala masculină a României, locul 7 la Euro 2023, se va reuni pe 6 mai, la Rm. Vâlcea, în vederea participării la Golden League 2024. Selecționerul a convocat pentru cele șase partide din lunile mai și iunie un grup de 20 de jucători.

BOX. După șase luni, timp în care pugiliștii de la Dunărea s-au pregătit pe unde au putut, elevii antrenorului Costel Burlacu au revenit în sala de antrenament de la fosta Arenă de box "Vasile Lehăduș". Printre aceștia se află și campionul Daniel Irofte. Acesta, după stagii de pregătire centralizată la Brașov și la Complexul ”Lia Manoliu”, se află la Galați, pregătind participarea la "Cupa României" (Brăila, 13 mai). Altfel, boxerii gălățeni urmează să efectueze meciuri de pregătire (și sparringuri) în vederea Campionatului Național din toamnă.

ARBITRAJE. În această săptămână se dispută meciurile intermediare din Superliga de fotbal. La meciul FC Voluntari - FCU Craiova (0-0), observator a fost gălățeanul Liviu Ciubotariu, iar jocul de astăzi Hermannstadt - Petrolul va fi arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru.

Citit 560 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 14:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro