Baschet. Final de sezon pe locul 12

Baschet. Final de sezon pe locul 12
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet seniori a CSM Galați a încheiat pe locul 12 sezonul 2023-2024 din Liga Națională de baschet masculin. Gălățenii au înregistrat un progres un loc față de ediția anterioară, când au încheiat pe 13, respectiv două locuri în plus față de parcursul din urmă cu doi ani.

În meciurile pentru locurile 11-12, cu SCMU Craiova, gălățenii s-au bazat mai mult pe jucătorii tineri din lot, remarcându-se juniorii David Brăilescu, Sebastian Boghean și Cosmin Buboiu. În Grupa locurilor 11-14, clasamentul final se prezintă astfel: 11. SCMU Craiova, 12. CSM Galați, 13. SCM Timișoara, 14. CS Vâlcea.

Citit 679 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2024 13:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro