Victorie pentru turneul final

Victorie pentru turneul final
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. Joi, echipa de junioare II a CSM a obținut o victorie clară în meciul cu Activ Prahova Ploiești: 38-28, în Grupa Valoare 1. Aceleași junioare vor juca duminică cu CSM Ploiești, într-un meci decisiv pentru calificarea la turneul final. Întâlnirea va începe sâmbătă, la ora 12,00 și va fi găzduită la Sala ”Siderurgistul”.

FOTBAL. Ultima etapă din Liga a III-a de fotbal aduce și o sumedenie de programări de arbitri gălățeni. La meciul Vedița Colonești – Cetatea Tg. Măgurele vor oficia arbitrul Adrian Sava și asistentul Cosmin Ursu; la Progresul Fundulea – FC II Voluntari, Ionuț Constantinescu; întâlnirea Sepsi II Sf. Gheorghe – KSE Tg. Secuiesc va fi arbitrată de Alexandru Marin, în timp ce Alexandru Perju va oficia la Ciucaș Tărlungeni – Steagul Roșu Brașov. Vor fi și alți arbitri asistenți în arenă: Daniel Vlase tocmai la Olimpia Satu Mare – CSM Sighet, iar Florian Vișan și Florin Iftode – ceva mai aproape, la CSM Bacău – FC Bacău. În sfârșit, gălățeanul Liviu Ciubotariu a fost ieri-seară observator la FC Botoșani – CS Mioveni, meci din barajul de promovare/retrogradare. La rândul lui, Daniel Burloiu – observator la Hamangia Baia – Dacia Unirea Brăila.

RUGBY. Duminică, 19 mai, este o nouă etapă în Divizia Națională de seniori la rugby. Gălățenii de la CS Municipal vor juca pe Litoral, cu CSM Constanța (ora 11,00).

BADMINTON. Seria de turnee cu meciuri pentru ”Cupa României” se va încheia săptămâna viitoare (24-26 mai). Ultimele jocuri vor avea loc la Galați, în organizarea Clubului Siderurgistul. La întreceri vor fi prezenți și sportivii celor trei cluburi: Siderurgistul, CS Universitatea și Agero.

Citit 819 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2024 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.