”Tricolorii” au debutat în Golden League

”Tricolorii” au debutat în Golden League
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

VOLEI. Naționala ”tricoloră” a susținut, în deplasare, primele două partide în noua ediție a Golden League. În primul joc a fost 3-0 cu echipa Azerbaidjanului, iar al doilea a revenit gazdelor cu scorul de 3-1. În afară de selecționerul Sergiu Stancu, în selecționata țării noastre s-au mai aflat trei jucători: Bala, Butnaru, dar și noul transferat de la Rapid București – Filip Constantin.

HANDBAL. CS Municipal București a fost premiată după un nou titlu de campioană la handbal feminin (în total trei distincții în acest an). Din această echipă de excepție a handbalului nostru face parte și gălățeanca Alexandra Dindiligan.

 Și două rezultate de la junioare II, în Grupa Valoare 1 a Campionatului Național: CSM Galați – CSM Ploiești 31-29 și ACS Lucian Bute – CSS Buzău 38-29. Vom reveni cu amănunte.

EVENIMENT. Stadionul din Caracal și-a schimbat denumirea, din weekend va purta numele de ”Jane Nițulescu”. La evenimentul special organizat în memoria fostului președinte de la Universitatea Craiova și-au făcut apariția legendele Craiovei Maxima, dar și fostul mare boxer, gălățeanul Lucian Bute.

Citit 638 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2024 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.