Daniel Irofte, la lotul național

Daniel Irofte, la lotul național
Daniel Mihai Irofte şi antrenorul Costel Burlacu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

BOX. Reuniunea pentru ”Cupa României” la box pentru categoria tineret s-a desfășurat recent la Brăila. Categoria 54 de kg a fost câștigată de gălățeanul Daniel Mihai Irofte, de la Clubul Dunărea Galați. Elev al antrenorului Costel Burlacu, sportivul gălățean a obținut trei victorii la puncte, învinșii săi fiind Denis Șchiopul (Hunedoara), Ionuț Dogaru (Brăila) și în finală, Radu Borlan (Călărași). După atâtea victorii, Irofte a fost selecționat în lotul național, care în toamnă va participa la Campionatul Mondial.

NATAȚIE. Bazinul ”Olimpic” din Otopeni a găzduit întrecerile Open Swim, o competiție la care au participat echipe compuse din câte 10 sportivi. Antrenoarea Mihaela Hodină a alcătuit 4 echipe formate din 20 de sportivi de la CSM Galați şi 20 de sportivi de la Aqua Sport Galați.

Echipa care a reprezentat Galațiul la categoria +15 ani, din care a făcut parte și Mihaela Hodină, a ocupat locul 1. Merită remarcat și faptul că toți sportivii gălățeni care au participat la această competiție sunt pregătiți de Mihaela Hodină, Mihaela Birligea și instructorul voluntar Răzvan Hodină.

ȘAH. La Brăila a avut loc un interesant concurs de șah rapid - avansați și începători - la care au participat copii și juniori. CSM Galați a prezentat 9 sportivi, dintre care 4 s-au clasat pe primele două locuri: David Cristian Talabă, Rareș Pasat și Andrei Simulescu – locul 1 și Eric Berbecel – locul 2. Alți evidențiați: Alina Vorniceanu, Vladimir Bașa, Alexandra Angheluță, Eduard Grigore și David Corchi.

Citit 1008 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2024 14:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.