Opt medalii pentru Clubul Dunărea

Opt medalii pentru Clubul Dunărea
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În cadrul Campionatului Național de taekwondo s-au remarcat șapte sportivi gălățeni, toți medaliați. Turneul a avut loc în Sala Sporturilor din Brașov, în perioada 24-26 mai, fiind circa 30 de cluburi participante, cu un număr total de peste 400 de sportivi prezenți.

Printre sportivii care au luat parte la concurs s-au numărat și cei șapte de la CSM Dunărea Galați, pregătiți de Neculai Milea, toți obţinând rezultate remarcabile, totalizând un număr de opt medalii: una de aur, două de argint și cinci de bronz.

Mădălina Dana Radu a obținut medalia de aur și titlul de campioană națională la seniori, fiind remarcata întregii competiții. Au fost obținute și două medalii de argint, prin Andrei Andreescu și Alina Ciobanu. Alți patru sportivi au contribuit la performanțele Clubului Dunărea cu cinci medalii de bronz. S-a remarcat, în special, Claudia Denisa Avram - cu medalii de bronz la juniori, dar și la seniori. Celelalte medalii de bronz: Cristina Lungu, Dragoș Brandiu (juniori), respectiv, Mirela Axente (seniori).

Citit 1135 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2024 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.