Doi gălățeni la "Europenele" de șah

Doi gălățeni la "Europenele" de șah
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

ȘAH. Gălățeanul Dragoș Ștefan Leu a participat la cantonamentul de pregătire în vederea Campionatului European de șah pentru juniori care va debuta pe 1 iunie la Limerick (Irlanda). Sportivul de la CSM s-a pregătit alături de cel mai valoros antrenor din lume, RB Ramesh, și de fostul campion european Dieter Nisipeanu. Clubul gălățean va fi reprezentat la Campionatul European din Irlanda de Dragoș Ștefan Leu și de David Talabă.

HANDBAL. Junioarele III ale ACS Lucian Bute au învins cu scorul de 26-22 pe CSM Corona Brașov și au făcut un important pas spre semifinalele turneului final de handbal. Semifinalele au loc astăzi (marți), iar finalele, miercuri.

FOTBAL. În weekend s-au disputat meciurile ultimei etape a Ligii a II-a de fotbal, în care SC Oțelul Galați a jucat cu Politehnica Iași. Întâlnirea s-a disputat în deplasare și s-a încheiat cu un rezultat de egalitate: 3-3. Oaspetele au punctat prin Ioana Sfetcu, Adelina Crăciun și Georgiana Munteanu. După acest egal, elevele antrenorului Gabriel Călinescu au acumulat 38 de puncte și au încheiat pe locul al treilea al Seriei I.

Citit 989 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2024 14:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro