Ultimele noutăți din lotul Oțelului

Ultimele noutăți din lotul Oțelului
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Oțelul a început pregătirile intense odată cu startul stagiului de pregătire montană. În tot acest timp, lotul încă mai suferă modificări de la o zi la alta

Pregătirile Oțelului pentru noul sezon sunt deja la un nivel extrem de serios, din moment ce gruparea gălățeană a început deja de duminică primul stagiu de pregătire centralizată. Este vorba despre cel de la Vatra Dornei, locul în care gălățenii și-au încărcat bateriile an de an de la venirea lui Dorinel Munteanu la cârma echipei. Pregătirea la munte va dura până pe 20 iunie, iar ulterior va fi efectuat un al doilea cantonament, în Austria.

S-a ajuns la zece plecări, dar mai urmează și altele

După primii șapte jucători anunțați că nu vor mai continua în sezonul următor la Oțelul, au fost oficializate alte trei despărțiri. Este vorba despre Rusevici, Gaitan și Eduard Pap. Ultimul se înțelesese cu Oțelul pentru prelungire, dar a preferat în ultimul moment să meargă la FC Botoșani, unde va primi un salariu mai mare. Cei trei se adaugă despărțirilor deja anunțate, Stoian, Ghiocel (care a semnat cu FC Argeș), Mocanu, Lovrici, Panait, Jardan și Cîrjan.

Lista despărțirilor ar putea să rămână deschisă, în special dacă Cisotti sau Maciel vor fi vânduți în această perioadă de mercato. Mai multe echipe de top din Superligă s-au interesat de cei doi jucători, dar fără să fi fost făcute oferte concrete.

Tot la capitolul plecări ar putea figura Andrei Rus, căruia i se caută o echipă de Liga a II-a pentru a fi împrumutat.

Bodișteanu pleacă, Tănasă rămâne

Împrumuturile lui Bodișteanu și Tănasă de la Farul au expirat la finele sezonului, iar gruparea gălățeană și-a manifestat intenția de a continua cu ambii jucători. Astfel, pe lista plecărilor se va înscrie și Bodișteanu, după ce jucătorul ce aparține de clubul lui Gheorghe Hagi a impresionat la Galați. Farul cere o sumă de transfer greu de achitat de către Oțelul, iar în cazul în care nu va fi vândut de constănțeni în altă parte, are toate șansele să rămână la Farul.

Pe de altă parte, Tănasă este pregătit să revină sub comanda lui Dorinel Munteanu, dar nu se știe încă dacă tot sub formă de împrumut ori dacă va deveni definitiv al Oțelului.

Lameira, șanse mari să continue

Portughezul Lameira a fost unul dintre jucătorii care au jucat constant în returul sezonului recent încheiat. Aflat sub contract cu Baltika Kaliningrad (Rusia), acesta are șanse mari să continue la Galați, sub comanda lui Dorinel Munteanu. Echipa sa a retrogradat de pe penultimul loc în Rusia, dar a câștigat recent Cupa Rusiei - fiind o surpriză de mari proporții. Gruparea din Rusia nu este foarte interesată să îl țină pe Lameira în sezonul următor, astfel ca Oțelul ar fi prima opțiune pentru portughez.

Primele trei sosiri au fost oficializate

Oţelul a oficializat și primele trei legitimări de jucători în această vară. Au fost prezentați deja portarul Iustin Popescu (ultima oară la Chindia Târgoviște), mijlocașii Cristian Chira (Unirea Dej) și Neluț Roșu (Dinamo București). Campania de legitimări va continua, iar gruparea roș-alb-albastră va mai transfera cât de curând și alți jucători, pentru a acoperi golul lăsat în lot de cei plecați.

Citit 10785 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2024 14:21

3 comentarii

 • postat de La mălai înainte....
  Luni, 10 Iunie 2024 14:34
  91.207.102.***
  Cineva spunea ca comisioane de pe urma transferurilor jucătorilor de la otelul, venit, plecat le încasează o persoana apropiata clubului, schema Uta..
  21
  6
 • postat de Un cățeluș cu parul cret
  Luni, 10 Iunie 2024 14:26
  91.207.102.***
  Cățeluș cu parul creț, ai furat destul rata din coteț. Încă un an și după aia se digera prada. Oricum nimeni din România nu mai pune lupul paznic la stina...Galațiului fără stadion, doar din bani publici nu merita superliga. Liga 3 cu strins cheta și fericire... Acum e chin. Asa nu se poate..
  35
  5
 • postat de vikingul tulin
  Luni, 10 Iunie 2024 09:58
  188.25.227.***
  fara maciel,cisotti,bodisteanu va fi greu.echipa trebuie reconstruita in jurul lor.se putea rezolva si cu pap,daca sefii mai renuntau la salariile grase.
  17
  15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.