CSM Arcada va debuta în Capitală

CSM Arcada va debuta în Capitală
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Campionatul Diviziei A1 de volei masculin va debuta pe 5 octombrie, iar gălățenii de la Arcada vor juca în deplasare. Parteneră le va fi Știința București, formație nou-promovată. În etapa a doua, va fi un meci de maximă importanță - ne va vizita Steaua!

BOX. Doi sportivi de la Dunărea Galați se află în pregătire pentru Campionatul Național de tineret, turneu care va avea loc în această vară. Tehnicianul gălățean Costel Burlacu pregătește pentru această competiție doi pugiliști, Daniel Irofte și Sebastian Dănilă. Primul este câștigător al "Cupei României" (categoria 54 kg) în turneul ce a avut loc la Brăila și component al lotului național. Cel de-al doilea va debuta la această categorie de vârstă, având în palmares o medalie în întrecerea juniorilor.

ATLETISM. Lucian Roman a urcat pe podium în etapa a doua a Campionatului Național de atletism rezervat sportivilor U16. Roman reprezintă CS Municipal, este pregătit de Nicolae Ciocan și a cucerit medalia de bronz în proba de 100 metri la Under 16, deși are doar 14 ani.

Citit 875 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2024 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.