Parcurs foarte bun pentru junioarele IV

Parcurs foarte bun pentru junioarele IV
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HANDBAL. La Brașov se află în plină desfășurare meciurile turneului final al Campionatului Național de handbal pentru junioare IV (11-13 ani). Între cele 16 finaliste sunt și fetițele de la ACS Viitorul Oțelul, antrenate de Daciana Balaban, ajutată de Cătălina Cioaric. Miercuri, echipa noastră a obținut două prețioase victorii: 24-20 cu HC Birtalan București și 25-17 cu CS Câmpina, iar ieri a jucat cu CSM Tg. Jiu și a câștigat cu 22-16. Competiția continuă și se va încheia duminică.

NAȚIONALE. La competiția națională de biliard pentru persoane cu dizabilități, în scaun rulant, au participat și 11 persoane reprezentând APH Sporting Club. Gălățeanul Gigi Agachi s-a clasat pe primul loc la categoria deplasabili, iar Cornel Diaconița - pe locul 4 la categoria scaun rulant.

BADMINON. Săptămâna viitoare, un grup de sportivi de la Clubul Siderurgistul, împreună cu antrenorul Dorel Badiu vor participa la un turneu internațional în Serbia. În orașul Novi Sad se va desfăşura acest turneu, la el anunțându-și prezența sportivi din peste 30 de țări europene.

Citit 552 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2024 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.