„Naționale” de lupte pe plajă

„Naționale” de lupte pe plajă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

LUPTE. Stațiunea Costinești a găzduit întrecerile Campionatului Național de lupte pe plajă pentru juniori, competiție la care au participat și luptătorii de la VypGuard Tecuci. Elevii antrenorilor Lucian Pădure și Dumitru Ghețu s-au situat pe locul secund în clasamentul general pe echipe, din 80 de formații din toată țară. Dintre tecuceni, cele mai bune rezultate le-au înregistrat Daria Iancu (cat. 50 kg) și Ianis Răducioiu (60 kg), care au devenit campioni naționali. Pe locurile 3, câştigători ai medaliilor de bronz, s-au clasat Andrei Lefter (35 kg) și Gabriel Ildirim (40 kg). S-a remarcat și Luca Popovici (45 kg) care, câștigând zece meciuri din 12, a încheiat pe locul al patrulea.

Următorul concurs național la care vor participa tecucenii este finala Campionatului Național pentru cadeți (14-16 ani), de la Târgu Mureș, din 15-17 iulie.

FOTBAL. La Tecuci a fost organizat un turneu de fotbal, între elevii școlilor gimnaziale, în memoria prof. Gică Grigore. Organizatoare a fost Școala "Elena Doamna". Au luat parte 12 echipe ale unor școli din oraș și din comunele limitrofe. După dispute interesante, clasamentul a avut în frunte echipe din Tecuci: 1. Școala Gimnazială "Anghel Rugină", 2. Colegiul Național "Calistrat Hogaș", 3. Școala Gimnazială "Dimitrie Sturdza".

Citit 456 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2024 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.