Juniorii Școlii de Fotbal Oțelul, la un pas de finală

Juniorii Școlii de Fotbal Oțelul, la un pas de finală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Și în acest weekend continuă meciurile de fotbal în care sunt angrenate echipe gălățene. În cel mai important joc vor evolua juniorii Under 15 de la Școala de Fotbal Oțelul. Elevii lui Bogdan Balaban au ajuns în semifinalele naţionale, unde au disputat deja manșa tur. Și au făcut-o cu succes, obţinând victoria cu scorul de 2-1 în deplasarea cu Voința Domnești (jud. Ilfov).

Sâmbătă are loc partida retur, decisivă pentru calificarea în finala națională, care se va disputa ulterior pe teren neutru, într-o singură manșă. Întâlnirea de sâmbătă, de la Galați, va începe la ora 14.00 și va fi găzduită de Stadionul "Siderurgistul".

Pentru că este un meci decisiv, va trebui tratat cu multă încredere și cu toată seriozitatea. Va arbitra o brigadă brăileană cu Tudorel Pârlog la centru.

* Tot într-un meci decisiv va juca și Voința Cudalbi, în barajul de promovare în Liga a III-a. Adversară îi este CS Medgidia, echipă victorioasă în manșa tur, în deplasare, cu scorul de 2-1. Dobrogenii pornesc în mod clar cu prima șansă la promovare. Meciului i se acordă toată atenția, fiind desemnat spre conducere unui arbitru prim-divizionar: Ionuț Coza (Ilfov).

* În Liga a V-a gălățeană, duminică sunt programate partidele etapei cu numărul 28: Voința Cișmele - Siretul Piscu, Flacăra Pechea - ACS Vânători, Sporting Galați - Victoria Slobozia Conachi, Prutul Vlădești - Viitorul Frumușița, Luceafărul Berești - Foresta Șendreni, Zorile Grivița - Mălina Smârdan, Viitorul Costache Negri - Răzeșii Valea Mărului și Avântul Jorăști - Inter Tudor Vladimirescu.

Citit 1377 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 14:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro