Decanat nou la FEFS

Decanat nou la FEFS
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

NUMIRE. Decanatul Facultății de Educație Fizică și Sport Galați are o nouă conducere. În frunte este Cătălin Ștefănescu, ajutat de prodecanii Andreea Dobre și Cătălin Savu (ultimul fiind și antrenorul echipei de fotbal Sporting Liești, din Liga a III-a).

ȘAH. "Cupa Palatului Copiilor", la care CSM Galați a participat cu zece copii, s-a desfășurat la Shopping City Mall Brăila. În turneul Open, Ovidiu Lupu a terminat primul la 14 ani, cu 4,5 puncte din 7 runde, Rareș Pasat a încheiat pe locul 1 la 12 ani, cu 4 puncte, urmat de Eric Berbecel, cu 3,5 puncte, iar Victor Jugaru s-a clasat primul la 8 ani. În turneul rezervat copiilor cu rating până la 1450, Elias Airinei s-a clasat pe primul loc la 8 ani, cu 5 puncte, urmat de David Corchi, cu 4,5 puncte.

DEMONSTRAȚIE. Nouă şahişti de la CSM coordonați de antrenorul Marius Manolache, în frunte cu prospăt medaliații cu argint la Europenele Şcolare, Dragoş Leu și David Talabă, au făcut o demonstrație despre ceea ce înseamnă sportul minții. La rândul lor, 13 karateka de la același club, coordonați de Marius Coman, au făcut și ei o demonstrație despre coordonarea dintre trup şi spirit. Demonstrațiile au fost parte din manifestarea "Bucurie în mișcare", găzduită de Grădina Publică.

HALTERE. "Ne prezentăm cu un singur sportiv la «Cupa României» pentru seniori (15 iulie), obiectivul de performanță fiind promovarea Andreei Penciu la lotul național", a spus Nițu Bădărău, antrenorul halterofililor de la CS Universitatea Galați. Ar fi o revenire în înalta performanță, Andreea fiind campioană națională și campioană europeană la "smuls". Alături de aceasta, la Bascov, vor concura și câteva speranțe, în frunte cu Andrei Grosu, selecționat în Programul Național "Pierre de Coubertin", dar și Denis Ghisman, Miruna Tăbăcaru și George Cristea.

Citit 695 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 14:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro