Decanat nou la FEFS

Decanat nou la FEFS
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

NUMIRE. Decanatul Facultății de Educație Fizică și Sport Galați are o nouă conducere. În frunte este Cătălin Ștefănescu, ajutat de prodecanii Andreea Dobre și Cătălin Savu (ultimul fiind și antrenorul echipei de fotbal Sporting Liești, din Liga a III-a).

ȘAH. "Cupa Palatului Copiilor", la care CSM Galați a participat cu zece copii, s-a desfășurat la Shopping City Mall Brăila. În turneul Open, Ovidiu Lupu a terminat primul la 14 ani, cu 4,5 puncte din 7 runde, Rareș Pasat a încheiat pe locul 1 la 12 ani, cu 4 puncte, urmat de Eric Berbecel, cu 3,5 puncte, iar Victor Jugaru s-a clasat primul la 8 ani. În turneul rezervat copiilor cu rating până la 1450, Elias Airinei s-a clasat pe primul loc la 8 ani, cu 5 puncte, urmat de David Corchi, cu 4,5 puncte.

DEMONSTRAȚIE. Nouă şahişti de la CSM coordonați de antrenorul Marius Manolache, în frunte cu prospăt medaliații cu argint la Europenele Şcolare, Dragoş Leu și David Talabă, au făcut o demonstrație despre ceea ce înseamnă sportul minții. La rândul lor, 13 karateka de la același club, coordonați de Marius Coman, au făcut și ei o demonstrație despre coordonarea dintre trup şi spirit. Demonstrațiile au fost parte din manifestarea "Bucurie în mișcare", găzduită de Grădina Publică.

HALTERE. "Ne prezentăm cu un singur sportiv la «Cupa României» pentru seniori (15 iulie), obiectivul de performanță fiind promovarea Andreei Penciu la lotul național", a spus Nițu Bădărău, antrenorul halterofililor de la CS Universitatea Galați. Ar fi o revenire în înalta performanță, Andreea fiind campioană națională și campioană europeană la "smuls". Alături de aceasta, la Bascov, vor concura și câteva speranțe, în frunte cu Andrei Grosu, selecționat în Programul Național "Pierre de Coubertin", dar și Denis Ghisman, Miruna Tăbăcaru și George Cristea.

Citit 870 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.