Oţelul râvneşte la portarul Iaşiului

Oţelul râvneşte la portarul Iaşiului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Purtătorul de mănuşi dintre buturile lui Poli, gălăţean de origine, ar fi primul care ar veni la Oţelul în această iarnă, dacă Liga Profesionistă l-ar dezlega de contractul cu clubul ieşean * Marius Stan nu crede însă că va putea să-l transfere prea uşor pe Brăneţ: „Nu ştiu dacă va deveni liber de contract!”

Cu ochii pe capra vecinului

Perioada tulbure din sânul Clubului Politehnica Iaşi nu poate trece neobservată de celelalte echipe din Liga I. Probabilitatea ca jucătorii grupării din Dealul Copoului să-şi depună memorii la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a-şi recupera numeroasele restanţe financiare este destul de mare, o asemenea situaţie urmând să arunce pe piaţa transferurilor câţiva fotbalişti interesanţi. „Orice jucător liber de contract prezintă interes”, iată un moto de pe urma căruia Marius Stan, directorul general al Oţelului, a reuşit să-şi „plombeze” vestiarul în ultimii ani. Aşa-zisa revoltă de la Iaşi – componenţii formaţiei antrenate de Ionuţ Popa şi-au somat şefii în repetate rânduri pentru stingerea litigiului! – i-a atras atenţia conducătorului gălăţean. 

Gribauskas, în ultimul an

„Dacă ar fi să iau pe cineva de la Poli Iaşi, portarul Cristian Brăneţ ar fi unul. Este gălăţean, am mai lucrat cu el şi, cu siguranţă, ar fi o variantă bună pentru buturile noastre, acolo unde-l avem deja pe Stoian Kolev ca titular incontestabil”, declară Marius Stan, care ia în calcul şi faptul că lituanianul Paulius Gribauskas, principala rezervă pentru acest post, mai are un an de contract cu clubul dunărean. „Mai sunt şi alţi jucători valoroşi la această echipă, dar este prea mult să discutăm detalii pe marginea unei situaţii încă neclare. Nu cred că se va ajunge în situaţia ca fotbaliştii lui Poli să devină liberi de contract, cred că este mai mult un subiect de presă, poate chiar o vrăjeală”, adaugă, suspicios, şeful „oţelarilor”.

„Ce bine că n-avem datorii la jucători!...”

Capul grupării locale este satisfăcut că Oţelul nu trece printr-un moment similar, deşi stă la fel de prost cu banii. „Mă bucur că nu avem datorii la fotbalişti, este cel mai important lucru la un club de fotbal. Trebuie să le mai dăm jucătorilor o primă, însă le va pica bine s-o primească în ianuarie, atunci când vor reveni la antrenamente, după sărbătorile de iarnă. Totuşi, nici la noi nu se poate vorbi despre o situaţie financiară roz. Mai avem de achitat unele datorii la câţiva prestatori de servicii şi sper să scăpăm şi de aceste griji”, comentează directorul general al roş-alb-albaştrilor.

Ex. Foto: Cristi Brăneţ a jucat la Oţelul în urmă cu opt ani

Citit 3305 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.