Oţelul are un nou Pluto!

Oţelul are un nou Pluto!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Rados Bulatovici, originar din Serbia, are 1,97 metri şi poate fi considerat al doilea Brătianu care calcă în curtea grupării gălăţene de Liga I * De meserie fundaş central, el va fi testat câteva săptămâni de antrenorul „oţelarilor” * Ex-iugoslavul, ultima dată la Mladost Apatin (liga secundă), este liber de contract

Se caută uriaşii

În anii ’90 exista la Oţelul un „călău” care nu poate fi uitat uşor de amatorii de fotbal. Brăileanul Vasile Brătianu, fundaş central de meserie şi, la nevoie, pivot în careul advers, a fost, timp de un an, arma letală a formaţiei roş-alb-albastre. Jucătorul din oraşul vecin măsura 2,02 metri şi era dificil de „combătut” chiar şi de către grupările mari ale campionatului. Nu-i întâmplător faptul că longilinul supranumit Pluto a jucat şi pe la Dinamo Bucureşti, ajungând şi în naţionala de seniori a României cu ocazia unui meci amical. Vremea lunganilor din sportul-rege n-a trecut, iar tendinţa mondială îi favorizează pe tipii înalţi în detrimentul „piticilor”.  

„Nu mai vreau străini pe bancă”

Sârbul Rados Bulatovici, prezent ieri la primul antrenament în echipamentul Oţelului, va fi testat de tehnicianul Petre Grigoraş pe postul lui Jelev şi Costin. La cei 1,97 metri ai săi, sportivul din spaţiul ex-iugoslav este cel mai înalt om din vestiarul formaţiei dunărene, dar trebuie să mănânce pământul pentru a fi păstrat în lot. „Mă bucur că a acceptat să vină în probe, că dacă n-aş fi avut ocazia să-l văd la lucru nu m-ar fi interesat deloc. Nu mai vreau străini care să stea pe banca de rezerve. Ori vii şi joci, fiind mai bun decât titularii, ori îţi cauţi echipă în altă parte”, a comentat Grigoraş. Odată cu Bulatovici a ajuns la Galaţi şi Armin Lulici, un sloven ceva mai scund.

Lui Stan îi plac „stâlpii de telegraf”

Marius Stan, directorul general al clubului local, susţine că se dă în vânt după fotbaliştii care se lovesc de tocul uşii. „Aşa îmi place mie, să am jucători foarte înalţi, să fie o echipă cu multă prestanţă. Evident, nu pot lipsi cei mai scunzi, dar valoroşi. Însă acesta este motivul principal pentru care am acceptat ca aceşti ex-iugoslavi să vină în probe la noi. Sper ca înălţimea să nu fie singura calitate a jucătorilor, altfel nu vor rămâne aici”, a explicat şeful Oţelului. Alături de cei doi fundaşi majori, au călătorit până în oraşul de la malul Dunării şi doi juniori, bosniacii - Hodzurda şi Sipovici – care de ieri au intrat în programul echipei Oţelul II.

Citit 2925 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.