„Donez bani pentru Oţelul!”

„Donez bani pentru Oţelul!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se autoproclamă preşedintele de onoare al Clubului de Fotbal Oţelul. Vine de mai bine de cincisprezece ani la meciurile formaţiei gălăţene, el însuşi fiind din oraşul de la Dunăre. A compus ultimul imn al grupării roş-alb-albastre, iar atunci când vine pe stadion nu-i lipseşte fularul pe care scrie „Forza Oţelul!”. Este mai mult decât un suporter, are o relaţie foarte bună cu Marius Stan, directorul general al clubului, el susţinându-l mult şi în campania electorală de anul trecut. L-am sunat ca să-i aflu părerea despre perioada de incertitudine în care se scaldă fotbalul de Liga I din Galaţi – contractul cu ArcelorMittal n-a fost încă semnat, în timp ce pasiunea autorităţilor locale pentru sport tinde spre zero.

„Fiecare va contribui la binele echipei”

- Adriane, te salut! Ce spui de faptul că Oţelul are reale probleme cu finanţele în acest an? Te consideri preşedintele de onoare al clubului…

- Ca orice preşedinte de onoare, trebuie să identific o soluţie, nu? Şi cred că am găsit o cale de a scoate Oţelul la liman. Am decis ca toţi banii pe care îi voi câştiga în Galaţi să-i donez echipei, oricare ar fi acea sumă.

- Care bani, de unde?

- Păi, de la concertele pe care le voi susţine în oraş, de la nunţi, botezuri, diverse petreceri private, lansări… Absolut orice eveniment din Galaţi, la care voi participa, va fi sursă de finanţare pentru echipa de fotbal. Aşa că toată lumea din oraş va contribui, cum poate fiecare, la binele echipei.

- Asta înseamnă că îndemni lumea să facă petreceri cât mai des?

- Da, oamenii trebuie să se şi distreze şi, dacă iubesc fotbalul, se vor gândi că banii cu care mă plătesc pe mine ca să-i distrez vor merge direct la Oţelul. Vor fi bani pentru binele echipei, pentru binele oraşului.

O convinge şi pe Mihaela Rădulescu?

- Ce preţuri practici, ca să ştie amatorii de petreceri şi fotbal cât vor „investi”?

- La o nuntă iau 3.000 de euro pentru o oră de show, cu lumea pe mese, pe scaune, tot tacâmul, ceva ce nu s-a mai văzut! (râde zgomotos) La o lansare de magazin, de mall, iau 5.000 de euro pe oră, la fel şi în cazul unei lansări la apă a unui vapor, a unei bărci. La botezuri iau numai 2.000 de euro.

- Crezi că este posibil ca Oţelul să ajungă în colaps financiar?

- Niciodată nu m-am gândit la aşa ceva, pentru că nu este posibil ca Oţelul să moară. Dacă Galaţiul nu va ajuta echipa de fotbal, o vor face alte oraşe, Buşteni, Mangalia, însă va fi ruşinos pentru comunitatea locală ca Oţelul să joace cu numele altui oraş pe piept. Gălăţenii sunt răspândiţi peste tot şi nu vor lăsa echipa să moară. Şi mai este o variantă!

- Care? Tot ceva legat de bani de la nunţi şi botezuri?

- Nu, duminică (n.r. - ieri) voi merge la Mihaela Rădulescu, la emisiune, pentru a-mi lansa ultima piesă şi o voi convinge şi pe ea să susţină cauza Oţelului. Nu numai cauza fumatului este importantă, ci şi Oţelul!

Citit 2569 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.