„Oţelari”, pocăiţi-vă la Mioveni!
Foto: Foto: Sorin Pană

„Oţelari”, pocăiţi-vă la Mioveni!
Pena şi compania trebuie să evite dezastrul păţit de Vaslui şi Dinamo în startul acestei etape
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Rezultatele din ultimele zile îi oferă Oţelului o a doua şansă: dacă ar câştiga la ultima clasată, ar simţi iarăşi oxigenul de cupă europeană * Argeşenii au probleme de lot, dar anunţă că vor să bată campioana *



CS MIOVENI – OŢELUL GALAŢI

Meci programat astăzi în etapa a XXV-a a Ligii I;

Stadionul „Dacia” – ora 20.30 (în direct la Digi Sport);

Echipele probabile:

MIOVENI: Popescu – Crăciun, Stoica, Olteanu, Baicu – Voiculeţ, Ispir, Mandea, Naidin, Nilă – Cl. Ionescu. Antrenor: Marian Pană.

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Filip, Giurgiu – Antal, Didi, Iorga – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.


Pentru a scoate maximum din deplasarea de la Mioveni, jucătorii lui Dorinel Munteanu trebuie să fie modeşti, să se pocăiască. Dacă vor face comparaţie cu adversarul uitându-se doar pe clasament, riscă să o păţească precum Vasluiul (0-3 cu Voinţa Sibiu) sau Dinamo (1-3 cu Petrolul Ploieşti) în startul acestei runde. „Este cazul să ne trezim şi să nu mai pierdem puncte cu nou-promovatele! Nu concep să nu facem un meci bun, este esenţial să fim serioşi şi foarte concentraţi la ora jocului”, comentează şi antrenorul Dorinel Munteanu, convins că o victorie în Argeş ar repune campioana României în cursa pentru ocuparea unui loc de cupă europeană. Trei puncte cu „lanterna roşie” şi un eventual rezultat favorabil cu Steaua, în seara de Înviere, i-ar da grupării roş-alb-albastre imboldul necesar pentru a ataca podiumul. Mai ales că echipe precum Dinamo sau Vaslui au început să piardă teren în ultimele runde. Şi nici CFR Cluj (0-5 cu Rapid, sâmbătă seară) nu se simte prea bine.

Antrenorul argeşenilor: „Batem!”

Marian Pană, tehnicianul lui CS Mioveni, laudă Oţelul, dar anunţă că simte un succes al propriei tabere. „Oţelul rămâne echipa campioană a României care poate să bată pe oricine. Este o echipă arţăgoasă şi o să avem un meci greu cu ei. Nu cred în problemele despre care vorbeşte presa la ei... Probleme sunt peste tot! Eu zic că vom lua trei puncte la acest joc”, declară Pană, conform cotidianului „Curierul Zilei”. Omul de pe banca ultimei clasate prinde curaj şi pentru că în tur, la Galaţi, Oţelul n-a reuşit decât un trist 0-0.

Gazdele aşteaptă sprijin de la Zeiţa Fortuna

Aşa cum am mai scris zilele trecute, două guri de foc al gazdelor de diseară, Ayza şi Enache, sunt suspendaţi pentru acest meci. „Curierul Zilei” anunţă şi alte probleme în tabăra argeşeană. „Vor conta absenţele pe care le avem în lot. Orice absenţă contează la noi. Zuluf, Iordache, Naidin, Năstăsie, care vin după accidentări, şi ei au probleme. Vă daţi seama, orice absenţă contează în economia jocului, dar sperăm să mai avem şi noroc”, a declarat antrenorul Marian Pană.

 

Citit 1391 ori Ultima modificare Duminică, 08 Aprilie 2012 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.