Suporterii Oţelului ies în stradă!

Suporterii Oţelului ies în stradă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Despre un eventual miting al iubitorilor de sport din Galaţi se vorbeşte de aproape două săptămâni, membrii galeriei din Peluza Sud a Stadionului „Oţelul” fiind cei care au luat taurul de coarne. Pentru a ieşi pe stradă fără să fie fugăriţi de forţele de ordine, „ultraşii” aveau nevoie de autorizaţie din partea Primăriei şi, după câteva zile de parlamentări, au pus mâna pe mult-doritul document.

„Gata, mitingul a fost aprobat! Putem protesta vizavi de indiferenţa autorităţilor!”, au exclamat promotorii acestui eveniment pe site-ul www.dunareabatrana.com, revista suporterilor „oţelari”.

Mişcarea, absolut justificată de vreme ce autorităţile locale au fobia sportului (nu există nicio bază sportivă de Doamne-ajută în Galaţi!), va avea loc sâmbătă, 21 februarie, de la ora 16.00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor.

„La acest miting sunt aşteptaţi toţi gălăţenii cărora moartea sportului gălăţean nu le provoacă sentimente de indiferenţă. Implică-te, arată că îţi pasă!”, a ţinut să precizeze Leonard Gâbu, unul dintre iniţiatori.

Marşul de protest, intitulat „Sportul moare, primarul doarme!”, se va finaliza la Monumentul Eroilor (vizavi de Prefectură), manifestanţii fiind obligaţi să se desfăşoare exclusiv pe trotuar.

Citit 1654 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.