Tamaş, beatul de el

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Naţionala de fotbal a României s-a reunit săptămâna trecută şi iarăşi a făcut-o de oaie. În loc să arate că începe noul an cu forţe proaspete, selecţionerul Victor Piţurcă s-a folosit de aceiaşi Nicoliţă, Cociş, Florentin Petre, Contra, Codrea şi alţii. Şi nu i-a ieşit decât un eşec cu Croaţia: 1-2, unul care ne pune serios pe gânduri.

Blamabil este şi gestul „titanilor” Mutu şi Chivu care n-au vrut să se mânjească de „tricolor” într-un simplu amical. „Am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză”, a spus Piţurcă în ciuda unui rezultat prost. Mai ales la final!

* Mircea Sandu, şeful Federaţiei Române de Fotbal, crede că antrenorii care îl critică pe selecţionerul Victor Piţurcă sunt „aroganţi şi puţin nesimţiţi”. Asta-i culmea! De când şi până unde cel care critică dă dovadă de aroganţă?

Oare când eşti mai arogant, atunci când îţi dai cu părerea despre umilinţa cu Lituania (0-3) sau în momentul în care te întrebi ce caută Ovidiu Petre în naţională?

* Internaţionalul de carton Gabriel Tamaş, slab de tot în amicalul cu croaţii, a fost trecut pe linie moartă de către oficialii Clubului Dinamo. „Probleme disciplinare” a fost răspunsul la întrebarea „Ce-aveţi, dom’e, cu băiatul?”, pentru ca apoi să nuanţeze însuşi preşedintele grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare: „S-a îmbătat în cantonament!”

Care va să zică, sensibilul fundaş al „câinilor roşii” a pierdut şi meciul cu sticlele. Un fotbalist beat este un fotbalist neantrenat într-ale băuturii, aşa că „ia mai toarn-un păhărel”…

* Iritat de înţepăturile moderatorului Emanuel Terzian, impresarul Ioan Becali – chiar n-am înţeles de ce unii îl tot alintă „Giovanni”! – s-a manifestat ca un copitat, a înjurat în direct şi l-a scuipat pe ziarist, ameninţându-l în stilul greţos al clanului Becali.

Nu este prima dată când indivizii inventaţi de presă umplu de dejecţii micul ecran şi nu va fi nici ultima lor „reprezentaţie”. Mi-e greu să cred că presa va face front comun şi nu-i va mai mediatiza pe cei care ne-au îmbogăţit vocabularul cu termeni precum „hahaleră” sau „bagabont”.

Citit 1092 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.