Şi oficialii Oţelului vor intra cu bilet la meciuri

Şi oficialii Oţelului vor intra cu bilet la meciuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oricine va dori să vadă meciurile Oţelului de la tribuna oficială va plăti o sută de lei, indiferent că el este un om de afaceri oarecare sau însuşi directorul general al clubului * „Trebuie să fim înţeleşi, trecem printr-o perioadă foarte critică”, a explicat Marius Stan, care deja şi-a cumpărat tichet pentru partida cu Gaz Metan Mediaş *

Este ca şi cum eu aş fi nevoit să mă legitimez cu cartea de identitate de fiecare dată când doresc să intru în propriul apartament. Aşa sună anunţul făcut ieri de Marius Stan, directorul general al Oţelului: „La tribuna oficială a stadionului nostru nu se va mai intra decât contracost. Cine vrea sus, în înaltul tribunei, va achita o sută de lei.”

De altfel, şeful clubului dunărean a venit la conferinţa de presă cu patru tichete a câte 50 de lei pentru a spune că el şi soţia sa şi-au asigurat câte un loc la balcon pentru jocul de mâine.

„Domnul Ionel Borş (preşedintele C.A. al Oţelul) şi-a cumpărat biletul cu numărul 1, iar eu şi soţia mea altele două pentru a avea acces la meciul cu Gaz Metan”, a spus Stan în timp ce flutura bucăţelele de hârtie destul de preţioase.

Vrei la balcon? Treci pe la casierie!

De ce două a 50 de lei? Biletele au fost tipărite la această valoare cu ceva timp în urmă, aşa că pentru a asista de pe „acoperişul” stadionului amatorii îşi vor cumpăra câte două tichete.

„Fac apel la cei care de obicei vin la tribuna oficială: înainte de a urca, să treacă pe la casierie pentru a achita biletul. Este o invitaţie elegantă, trebuie să înţeleagă situaţia dificilă prin care trecem”, a adăugat directorul „oţelarilor”, el anunţând totodată că şi biletele obişnuite vor avea preţuri diferenţiate:

„Jandarmeria ne-a obligat să comercializăm bilete în funcţie de sectorul stadionului, aşa că la tribuna întâi costă zece lei, iar la tribuna a doua şi la peluze câte şapte lei. Trebuie spus că la tribuna zero un bilet costă 50 de lei. Îmi cer scuze că n-am emis încă abonamente, dar o vom face după ce vom monta turnichetele la porţile arenei.”

„Dacă ne scutură cineva, nu sare nimic”

Bugetul de venituri al clubului gălăţean de Liga I este limpede ca lacrima, nu mai are nici un sfanţ. Stan a reiterat ieri acest lucru, însă a făcut-o doar în momentul în care a fost întrebat.

„Va spune lumea că mă plâng din nou, dar eu nu fac decât să răspund la o întrebare. Ne aflăm într-o fază extrem de critică, niciodată n-am fost aşa! Dacă ne scutură cineva, nu sare nimic, contul este zero!”, a afirmat oficialul gălăţean care nu exclude posibilitatea ca Oţelul să intre în imposibilitatea de a mai face vreo deplasare.

„Orice este posibil, mai ales că încă mai avem deplasări pe care încă nu le-am achitat. Ne cunoaşte lumea ca pe-un cal breaz”, a conchis Marius Stan, capul unui club atins serios de criza mondială.

Citit 1486 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.