Voleibalistele de la CSU Galaţi sunt în cantonament la Predeal

Voleibalistele de la CSU Galaţi sunt în cantonament la Predeal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În timp ce baschetbaliştii de la CSU se află în cantonament la Sinaia, fetele secţiei de volei de la acelaşi club  au ales o altă staţiune, Predeal, pentru cantonamentul montan. În acest stagiu de pregătire se fac câte două antrenamente zilnic, în aer liber şi în sala de forţă. Cantonamentul de la Predeal se încheie duminică. Apoi, vor urma antrenamentele tehnico-tactice obişnuite, precum şi două jocuri de verificare.

Fetele de la CSU au programat primul meci oficial din acest an pe 26 ianuarie, când vor primi vizita echipei CSM Focşani. În acest început de an vor avea loc trei meciuri din retur, plus o partidă restantă, în deplasare, cu ProVolei Botoşani, care încă nu a fost reprogramată. La încheierea sezonului regulat sunt programate turneele play-off şi play-out.

Ceilalţi sportivi au modalităţi diferite de pregătire. Echipa de handbal (eşalonul secund) va organiza un cantonament local, perioadă în care va susţine şi patru-cinci meciuri de verificare. Startul returului este programat pentru 14 februarie, când elevii lui Mihai Pantea vor întâlni CSS Piatra Neamţ.

Mai difersificat se prezintă programul atleţilor. Primii care vor intra în concus sunt Raisa Matei şi Ionuţ Vlaicu, care vor concura, în Capitală, în cadrul a două concursuri Grand Prix de sală, în 18-19 şi 25-26 ianuarie. Următoarea mare competiţie este Campionatul Naţional de cros, programat să se desfăşoare pe 2 martie, la Botoşani. În vederea acestui prim important examen, alţi doi atleţi se află deja în nordul Moldovei, unde se vor pregăti până în ziua concursului. Este vorba despre Cristiana Frumuz şi Ionuţ Ghiţă. Un alt treilea specialist în alergările de cros - Cristinel Irimia, urmează să se pregătească în oraşul Sfântu Gheorghe, iar de aici va ajunge la Botoşani, la începutul lunii martie.

Citit 1011 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2013 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.