FC Oţelul şi-a bătut joc de propriii suporteri
Foto: Foto: Vasile Caburgan

FC Oţelul şi-a bătut joc de propriii suporteri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Organizare sub orice critică la meciul cu Chiajna * Fanii au plătit o dată, dar au stat la coadă la casa de bilete de două ori * S-a adăugat altă coadă la poarta stadionului, de s-a ajuns în tribune după ce începuse meciul * Femeile au fost puse să facă mai multe drumuri între casa de bilete şi poarta de acces


În timp ce alte cluburi din Liga I îşi duc starurile din echipă prin şcoli şi la multe alte astfel de acţiuni de marketing, totul pentru a-şi atrage cât mai mulţi suporteri, cei de la Oţelul lasă senzaţia că urmăresc cu încăpăţînare contrariul, să-i gonească pe fani de la stadion.

Ultima ofertă, cea de la meciul de campionat cu cei de la Concordia Chiajna (scor 2-1) a constat în cozi interminabile şi nervi, totul provocat de decizii stupide. Organizarea groaznică i-a iritat pe suporteri, mulţi dintre ei reuşind să intre pe stadion abia după un sfert de oră de la startul meciului.

Totul a fost generat de acea decizie controversată de a mări preţul biletelor la cel mai important meci al sezonului pentru Oţelul, cel din Cupa României, cu Petrolul. Atunci, în preţ a fost inclusă şi intrarea la următoarul joc de acasă, cel cu echipa din Chiajna. Însă, totul s-a dovedit a fi un fiasco, ca şi în altă situaţie similară, cea cu biletele la pachet pentru meciurile de acasă cu Steaua şi CS Severin, când tichetele de la primul joc au trebuit schimbate cu altele la al doilea, ceea ce a generat stat la coadă chiar şi peste jumătate de oră la casele de bilete. Nu s-a învăţat nimic din acest precedent, continuându-se cu o perseverenţă ce denotă amatorism.

Din nou, cei care aveau bilet de la meciul cu Petrolul au trebuit să obţină un altul la schimb de la casele de bilete, deşi era mult mai simplu ca tichetele respective să fie acordate odată cu biletul iniţial. Din nou stat la cozi, iar calvarul era departe de a se fi încheiat. S-au primit tichete cu care se putea intra doar pe la poarta 5 de la tribuna a II-a, acolo unde funcţiona un singur turnichet! Coadă la case, coadă la poartă şi s-a ajuns astfel ca unii spectatori să poată intra abia după ce s-a marcat primul gol

Femeile, plimbate aiurea între case şi porţi

La fel de jalnică a fost organizarea şi în cazul femeilor şi copiilor, pentru care clubul anunţase acces liber. În situaţii similare au trebuit ridicate tichete gratuite cu care să se poată trece de turnichete, astfel că şi acum s-a mers la casele de bilete. „Îmi pare rău, avem gratuite doar pentru copii, femeile trebuie să-şi cumpere”, a venit răspunsul de la ghişee. Unul dintre conducătorii clubului le-a îndrumat direct către porţi, spunând că cei de acolo aveau carduri cu care le asigurau trecerea de turnichete. La porţi, stupoare, o nouă trimitere la casele de bilete! Unui alt oficial i se comunică că sunt doi volanţi care au tichetele pentru femei, dar de unde să ştie acestea care şi unde sunt volanţii? Din nou la case, acolo apăruse un afiş, prin care erau îndrumate la poarta 7. Acolo nu se ştia nimic. Discuţii prin staţie, până la urmă se lămuresc şi se intră. Doar într-un anumit sector al tribunei, deşi era loc berechet în stadion. „Aveam bilet la tribuna a II-a, plătisem pentru acea zonă la meciul cu Petrolul. Acum am venit cu soţia şi fiica, dar ele au fost lăsate doar la peluză, ca să stăm împreună a trebuit să rămân şi eu acolo deşi plătisem pentru altă zonă. Asta după ce ne-am umplut de nervi cu drumurile între casele de bilete şi poartă. Este inadmisibil aşa ceva, să stabileşti o procedură clară dinainte. Se mai miră de ce nu vine lumea la stadion”, a spus Ciprian Ichim, unul dintre suporterii care vin meci de meci la Tribuna a II-a.

Citit 3276 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2013 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.