FC Oţelul şi-a bătut joc de propriii suporteri
Foto: Foto: Vasile Caburgan

FC Oţelul şi-a bătut joc de propriii suporteri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Organizare sub orice critică la meciul cu Chiajna * Fanii au plătit o dată, dar au stat la coadă la casa de bilete de două ori * S-a adăugat altă coadă la poarta stadionului, de s-a ajuns în tribune după ce începuse meciul * Femeile au fost puse să facă mai multe drumuri între casa de bilete şi poarta de acces


În timp ce alte cluburi din Liga I îşi duc starurile din echipă prin şcoli şi la multe alte astfel de acţiuni de marketing, totul pentru a-şi atrage cât mai mulţi suporteri, cei de la Oţelul lasă senzaţia că urmăresc cu încăpăţînare contrariul, să-i gonească pe fani de la stadion.
Ultima ofertă, cea de la meciul de campionat cu cei de la Concordia Chiajna (scor 2-1) a constat în cozi interminabile şi nervi, totul provocat de decizii stupide. Organizarea groaznică i-a iritat pe suporteri, mulţi dintre ei reuşind să intre pe stadion abia după un sfert de oră de la startul meciului.
Totul a fost generat de acea decizie controversată de a mări preţul biletelor la cel mai important meci al sezonului pentru Oţelul, cel din Cupa României, cu Petrolul. Atunci, în preţ a fost inclusă şi intrarea la următoarul joc de acasă, cel cu echipa din Chiajna. Însă, totul s-a dovedit a fi un fiasco, ca şi în altă situaţie similară, cea cu biletele la pachet pentru meciurile de acasă cu Steaua şi CS Severin, când tichetele de la primul joc au trebuit schimbate cu altele la al doilea, ceea ce a generat stat la coadă chiar şi peste jumătate de oră la casele de bilete. Nu s-a învăţat nimic din acest precedent, continuându-se cu o perseverenţă ce denotă amatorism.
Din nou, cei care aveau bilet de la meciul cu Petrolul au trebuit să obţină un altul la schimb de la casele de bilete, deşi era mult mai simplu ca tichetele respective să fie acordate odată cu biletul iniţial. Din nou stat la cozi, iar calvarul era departe de a se fi încheiat. S-au primit tichete cu care se putea intra doar pe la poarta 5 de la tribuna a II-a, acolo unde funcţiona un singur turnichet! Coadă la case, coadă la poartă şi s-a ajuns astfel ca unii spectatori să poată intra abia după ce s-a marcat primul gol

Femeile, plimbate aiurea între case şi porţi

La fel de jalnică a fost organizarea şi în cazul femeilor şi copiilor, pentru care clubul anunţase acces liber. În situaţii similare au trebuit ridicate tichete gratuite cu care să se poată trece de turnichete, astfel că şi acum s-a mers la casele de bilete. „Îmi pare rău, avem gratuite doar pentru copii, femeile trebuie să-şi cumpere”, a venit răspunsul de la ghişee. Unul dintre conducătorii clubului le-a îndrumat direct către porţi, spunând că cei de acolo aveau carduri cu care le asigurau trecerea de turnichete. La porţi, stupoare, o nouă trimitere la casele de bilete! Unui alt oficial i se comunică că sunt doi volanţi care au tichetele pentru femei, dar de unde să ştie acestea care şi unde sunt volanţii? Din nou la case, acolo apăruse un afiş, prin care erau îndrumate la poarta 7. Acolo nu se ştia nimic. Discuţii prin staţie, până la urmă se lămuresc şi se intră. Doar într-un anumit sector al tribunei, deşi era loc berechet în stadion. „Aveam bilet la tribuna a II-a, plătisem pentru acea zonă la meciul cu Petrolul. Acum am venit cu soţia şi fiica, dar ele au fost lăsate doar la peluză, ca să stăm împreună a trebuit să rămân şi eu acolo deşi plătisem pentru altă zonă. Asta după ce ne-am umplut de nervi cu drumurile între casele de bilete şi poartă. Este inadmisibil aşa ceva, să stabileşti o procedură clară dinainte. Se mai miră de ce nu vine lumea la stadion”, a spus Ciprian Ichim, unul dintre suporterii care vin meci de meci la Tribuna a II-a.

Citit 3095 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2013 10:54

11 comentarii

 • postat de UN gALATI AIUREA
  Joi, 02 Mai 2013 23:32
  Femei plimbate ? WAW pe strase ? imbracate bine?? daca ele plimbate? moca??
  0
  0
  Raportează
 • postat de un Galati aiurea
  Joi, 02 Mai 2013 23:29
  Cine este OTELUL ? cine este CHIAJNA ? ce este, pomanam, eu sunt plecat de acasa, dar nu sunt dus cu capul, voi RROMANI ce este asta ? masa de rroamani noi, pomana unde este? daca este asa coada sigur pamana estem! trebuie anuntat pe toata lumea, voi nu mancatus singuri !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionut
  Joi, 02 Mai 2013 17:18
  ce sa mai.....avem un marketing de tot kkt-ul...cum sa mai vina lumea la stadion daca au 3 wc_uri si alea put ingrozitor....sa-mi zica mie cineva din conducere daca si-ar lasa femeia sa se duca sa se pise in ele....dar scaunele ca sunt murdare...asta e...mai trecem cu vederea.dar frate ofera conditii omului sa poti avea profit.cu un stadion de liga 2 si cu un joc al echipei deplorabil vrei sa vina lumea la stadion??nu suntem la circ...am venit si voi veni in fiecare etapa la stadion, dar asta pentru ca iubesc Otelul si nu toti mafiotii care vor profit dupa ea...noroc de magazinul de pe Brailei ca l-ati deschsi si asta abia acum vreo 2 ani....ca alta publicitate nu stiti sa faceti si voi....sa va fie rusine!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adrian
  Joi, 02 Mai 2013 12:47
  Ok, dar daca locuiesc departe de stadion, spre exemplu la Sendreni, lucrez pana tarziu si nu am timp sa fac un drum suplimentar? Mi-au luat banii pentru doua meciuri? Pai sa-mi dea ambele bilete tot atunci nu sa ma puna de drumuri. Vad ca le tot gasiti scuze desi ei nu ne respecta dar cu femeile ce scuza le mai gasiti?
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Joi, 02 Mai 2013 12:45
  nu prea se vrea mari performante la orasele astea mai mici din tara galati braila buzau iasi vaslui bacau etc poti face performante doar la orasele mai mari adica brasov bucuresti sibiu timisoara etc eu chiar nu pricep totusi care este problema doar otelul galati a mai fost in liga 2 in istorie e drept insa ca din 1992 otelul galati nu a mai participat absolut deloc in liga secunda numai in prima liga a jucat asta este poate va avea norocul sa scape eu stiu nu ii nimic sigur se tot vorbeste de o mutare sa zic asa a iasiului la vaslui problema este ca aceasta mutare va face in asa fel ca clubul iesean sa piarda foarte mult din istoria sa si e pacat dar daca alta solutie nu este asta e oricum nici eu imi doresc sa ajunga clubul din galati in liga 2 vom vedea ce va fi
  0
  0
  Raportează
 • postat de virgil
  Joi, 02 Mai 2013 12:03
  Cel mai bine ar fi sa nu se mai vanda bilete in ziua meciului,astfel se va rezolva problema cozilor.Eu mi-am schimbat biletul in 2min cu o zi inainte si am intrat pe stadion in 5min la 7 fara 20min.Aviz amatorilor ce iau bilete cu cateva minute inainte de partida si dupa aia se plang ca stau la cozi...Jalnic
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Joi, 02 Mai 2013 11:50
  Pt. Adrian si alti suporteri suparati...La cluburile de afara suporterii vin cu 15 minute inainte dar toti au abonament sau isi cumpara bilete cu cel putin o zi inainte. Nu ai sa vezi la un club cu suporteri adevarati cozi la bilete cu o ora inainte de meci. Cei din conducerea clubului au multe defecte in organizarea unui meci dar cateodata ii inteleg la ce suporteri vad pe la meciuri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adrian
  Joi, 02 Mai 2013 10:45
  Ptr Lucian: Vorbesti de 17:15 la un meci care a inceput la 19. Dar stii ce a fost dupa ora 18? De ce sa fie nevoie sa ma duc la stadion cu aproape doua ore inainte. Cu 45 de minute inainte e decent, chiar şi cu jumătate de ora. La cluburile adevarate de afara vin peste 60-70.000 de spectatori cu doar un sfert de ora inainte, intra toti odata fara nicio o problema, iar aici nu se poate la 3 mii de oameni? Ce scrie in articol este exact ce a fost la porti
  0
  0
  Raportează
 • postat de spectator cu motor
  Joi, 02 Mai 2013 09:34
  Asa este cum se scrie in articol. Si-au batut joc de spectatori atat echipa cat si cei de la conducerea clubului. Va doresc succesuri, pe mine m-ati pierdut de spectator si cred ca si pe alti 4-5 mii ca mine ! Si inca ceva: vad ca pe unii ii cam supara adevarul! De ce pana acum nimeni nu a dat nici o explicatie de ce s-a oprit accesul copiilor pe stadion !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Lucian
  Joi, 02 Mai 2013 08:12
  Nu mai cautati senzationalul, eu am avut bilete de la meciul cu Petrolul si le-am schimbat cu cele pt meciul impotriva Chiajnei fara a sta la nici o coada, asta in jurul orei 17:15. Problema de care vorbesti e din vina suporterilor care vin cu 10 minute inainte de meci, vor sa-si ia bilet si sa fie si intrati pe stadion in acest interval de timp.
  Conducerea clubului are multe minusuri dar si noi suporterii le avem pe ale noastre...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Issos
  Joi, 02 Mai 2013 07:54
  Articol scris la comanda. Am avut bilet de la meciul cu petrolul la tribuna a II-a si nu am stat la coada nici 5 minute pentru unul nou. Din toate partile se doreste distrugerea Otelului. Pacat.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.