Fotbaliştii Oţelului, deplasare cu banderolele în bagaj

Fotbaliştii Oţelului, deplasare cu banderolele în bagaj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Roş-alb-albaştii vor evolua sâmbătă, în deplasare, contra celor de la Astra Giurgiu * Protestul jucătorilor rămâne de actualitate, încă nu le-a fost virat nici un leu din sumele restante


Oţelul joacă sâmbătă, de la ora 16.00, în deplasare la Astra Giurgiu, în condiţii speciale, cu fotbaliştii roş-alb-albaştri departe de a avea starea de spirit optimă, într-o perioadă în care lucrurile la club sunt tensionate. Greu de făcut abstracţie de faptul că nu s-a primit licenţa, plus că sunt şi probleme care îi afectează în mod direct: restanţe financiare. De altfel, jucătorii au decis să joace mâine seară cu banderole pe braţ în semn de protest faţă de întârzierile primelor de victorie, neplătite încă de anul trecut, plus o lună şi mai bine în ceea ce priveşte salariile. Deşi decizia luată de „vestiar” a fost făcută publică, din partea conducerii clubului nu a urmat nicio reacţie, până ieri după-amiază nefiind făcută nicio plată către jucători.

 

Antrenorul Petre Grigoraş, deşi în convalescenţă şi fizic departe de echipă, a spus că este normal ca jucătorii să aibă aceste răbufniri, atât timp cât sunt probleme la club. "Nu trebuie să ascundem problema. Din păcate, chiar dacă s-au câştigat destul de mulți bani, jucătorii nu au fost plătiţi așa cum se aşteptau. E normal să fie răbufniri, pentru că aceste lucruri îi apasă. Am mai trecut prin aceste probleme, dar atunci ştiam că nu sunt bani. Dar acum, ei ştiu că sunt ceva bani în conturi şi totuşi lor nu li se dau. Am sperat că lucrurile vor decurge normal, din păcate nu s-a întâmplat așa. Sper ca cei care conduc să fie alături de echipă şi să rezolve situaţia cât mai repede, iar Oţelul să revină acolo unde îi este locul. Un protest din partea jucătorilor nu ar fi ceva nou în fotbalul românesc. Este dreptul lor şi nu poți să îi obligi să nu facă un lucru pe care îl simt”, a declarat Grigoraş.

Pe lângă aceste aspecte, antrenorul secund Marian Dinu, care se află în fruntea conducerii tehnice a echipei în condiţiile absenţei lui Grigoraş, are destule probleme şi pentru alcătuirea unui prim 11, având în vedere numeroasele absenţe din lot pentru jocul de sâmbătă.

Căpitanul echipei, Cristian Sîrghi, este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, la fel ca şi Victoraş Astafei. Cel mai probabil, ei vor fi înlocuiţi cu Sergiu Costin şi Marquinhos.

De asemenea, lipsesc mijlocaşul Gabriel Giurgiu şi portarul Cristian Brăneţ, ambii accidentaţi şi care sunt aşteptaţi să-şi reia antrenamentele la începutul săptămânii viitoare.

Citit 1329 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2013 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.