Campionul Bute vine acasă!

Campionul Bute vine acasă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A devenit o obişnuinţă ca după fiecare izbândă repurtată la clubul canadian Interbox, marele campion Lucian Bute să revină acasă.

Astăzi el soseşte în ţară, urmând ca în timpul cel mai scurt să ajungă la Pechea, unde îl aşteaptă cei foarte dragi lui - părinţii, surorile, prietenii, consătenii. El doreşte să sărbătorească recentul fericit eveniment împreună cu cei apropiaţi. Va rămâne la  Pechea aproximativ două săptămâni, urmând a se întoarce la Montreal înaintea Sărbătorilor Paştelui!

Lucian Bute are un palmares impresionant. După titlurile naţionale de juniori şi seniori, au venit "bronzul" la "Mondialele" de amatori şi medalia de aur la Jocurile  Francofoniei. Din 2003 a trecut la profesionişti, unde până în prezent a   susţinut 24 de meciuri - toate  încheiate cu victorii, dintre care 19 prin KO.

Cu o săptămână în urmă şi-a pus centura şi titlul mondial în joc, în compania columbianului Zuniga. A fost pentru a treia  oară când şi-a pus titlul în joc, încheind învingător disputele.

Următorul meci al lui Bute va avea loc în luna iunie. Obiectivul primordial al gălăţeanului, însă, este unificarea centurilor, care, după toate probabilităţile, ar putea avea loc anul  viitor.

Citit 1320 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.