Oţelul se teme de moarte!

Oţelul se teme de moarte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Dacă rezistăm anul acesta, e ca şi cum am lua campionatul”, afirmă Marius Stan * Conducătorul clubului Oţelul crede că simpla supravieţuire în 2009 este un succes remarcabil, şi că se aşteaptă la vremuri tot mai grele * Chiar şi aşa, Marius Stan a anunţat că le va achita jucătorilor roş-alb-albaştri restanţele financiare *

Dacă rezistăm anul acesta, şi mă refer la toate ramurile economiei, vom trăi mult şi bine! Astfel a început ieri „calupul de criză” de la Oţelul, foileton care-şi consumă episoadele săptămânal, cu ocazia fiecărei conferinţe de presă prezidate de directorul general al clubului de Liga I. Chestionat în probleme mai degrabă contabiliceşti, Marius Stan a trecut de la datoriile băneşti pe care trebuie să le achite jucătorilor până la şomajul tehnic al angajaţilor de la ArcelorMittal Galaţi - unicul sponsor al grupării locale.

„Este frumos să vorbeşti despre cupele europene, dar anul acesta este unul de supravieţuire şi atât! Realitatea nu trebuie cosmetizată, chiar ne facem probleme vizavi de existenţa noastră în această perioadă. Sunt probleme serioase, iar Combinatul n-a mai pus niciodată problema trimiterii angajaţilor în şomaj tehnic, aşa cum se întâmplă în prezent”, a comentat Stan.

Banii fotbaliştilor - săptămâna viitoare

Cu toate că n-a pus încă mâna pe o maşină de făcut bani – el însuşi a precizat că nu jonglează cu minuni de acest gen – şeful Oţelului susţine că va pansa durerea din conturile fotbaliştilor în cel mai scurt timp.

„Nu este incompatibilitate managerială, ţine de ceea ce se întâmplă în lume, iar criza încă nu şi-a atins vârful. Nu ştim ce va urma şi cât va dura ceaţa prin care trecem.

Dacă vom rezista financiar în acest an, este ca şi cum am câştiga campionatul! Totuşi, jucătorii trebuie să ştie că în această perioadă de pauză, datorată programului echipei naţionale, le vom achita restanţele financiare. Mai sunt câteva diligenţe bancare la mijloc”, a mai spus oficialul roş-alb-albaştrilor.

Licenţa vine, nocturna încă nu

Dracul nu este însă chiar atât de negru, a cotit-o directorul Oţelului, el anunţând totodată că licenţa de club profesionist pentru sezonul 2009-2010 este acum floare la ureche.

„Anul trecut am avut mari emoţii deoarece datoram un milion şi ceva de euro la bugetul de stat. Acum nu mai avem nicio datorie şi vom fi printre primele cluburi care vor lua licenţa”, s-a lăudat Marius Stan. Chiar şi aşa, ar mai rămâne problema instalaţiei de nocturnă.

„Este clar, până pe 31 mai nu putem ridica nocturna nici cu ajutorul tehnologiei japoneze, dar vom negocia cu Federaţia pentru o derogare de şase luni de zile. În cel mai rău caz, vom juca în alt oraş, dar sper să nu se ajungă aici”, a explicat Stan, arena „Oţelul” fiind în pericolul de a rămâne singura de Liga I fără faruri de noapte.

Citit 1438 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.