Odihnă –cuvântul de ordine pentru campionul Lucian Bute

Odihnă –cuvântul de ordine pentru campionul Lucian Bute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, la orele prânzului, campionul mondial la box profesionişti, Lucian Bute, a revenit în ţară. La puţine momente după aterizare, el a organizat o scurtă conferinţă de presă la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

„Vă mulţumesc pentru primirea făcută şi pot să vă spun că mă simt foarte bine după meciul de săptămâna trecută. Nu am avut probleme, am fost foarte bine pregătit, iar antrenorul mi-a fixat o foarte bună strategie”.

„Dar trebuie să mai spun, că meciul mi l-am făcut eu uşor, pentru că Zuniga este un boxer bun, cu multe victorii la activ. Îmi doresc foarte mult să mai am un meci în România, însă acest lucru nu este prea uşor de realizat – este condiţionat de mulţi factori”.

„Sejurul scurt pe care îl am în ţară se va baza pe multă, multă odihnă,  pentru că mă aşteaptă noi examene. Abia aştept şă ajung acasă, lângă ai mei, unde întotdeauna mă simt cel mai bine. Voi avea şi câteva întâlniri protocolare, la Bucureşti, dar vreau să ajung şi la Constanţa, sâmbăta viitoare, la meciul România – Serbia”.

„Dar, încă o dată spun, vreau să mă odihnesc cât mai mult. Voi efectua şi câteva antrenamente uşoare (măcar două-trei pe săptămână), pentru a mă menţine în formă. În rest, să auzim numai de bine”, a declarat campionul mondial.

Citit 1336 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.