UPDATE / Cojoc a fost înjunghiat în urma unui conflict. Fotbalistul, externat la cerere

UPDATE / Cojoc a fost înjunghiat în urma unui conflict. Fotbalistul, externat la cerere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 14.30: Cojoc a fost externat la cerere

Samoel Cojoc, fotbalistul Oţelului, cel care a fost internat ieri la Spitalul Judeţean după ce a fost înjunghiat în noaptea de luni spre marţi, a fost externat la cerere, pe propria răspundere. Cojoc, 23 de ani, nu va fi sancţionat în niciun fel de FC Oţelul, conform declaraţiilor celor de la club.


Fotbalistul Oţelului a ajuns la spital cu plăgi abdominale după ce s-a luat la bătaie cu doi indivizi în faţa unui bloc din Micro 39


Situaţia tulburată de la Oţelul a trecut în plan secund la aflarea veştii că fotbalistul gălăţenilor Samoel Cojoc a fost înjunghiat în faţa blocului său. Cojoc, 23 de ani, a ajuns la spital după ce s-a bătut cu două persoane în noaptea de luni spre marţi, în faţa blocului, în cartierul Micro 39. Potrivit martorilor oculari, conflictul a fost spontan şi a avut loc între Cojoc şi alţi doi indivizi, unul de 22 de ani şi fratele său de 28. Atât jucătorul Oţelului, cât şi agresorii au fost depistaţi în stări avansate de ebrietate. Cojoc a fost înjunghiat în zona abdomenului, în timp ce agresorii au ieşit şi ei afectaţi din conflictul cu fotbalistul. Unul dintre ei a fost tăiat la cot, iar celălalt a suferit mai multe contuzii.

În urma intervenţiei chirurgicale suferite, starea lui Cojoc a devenit stabilă, fiind în afara oricărui pericol. Fotbalistul Oţelului, aflat la reanimare în Spitalul Judeţean, a semnat o hârtie prin care îi atenţionează pe reprezentanţii instituţiei medicale că nu doreşte ca situaţia sa de sănătate să fie divulgată.

"Într-un cartier mărginaş al oraşului Galaţi a avut loc o altercaţie între două grupuri de persoane pe fondul consumului de alcool, în urma căreia trei persoane au fost internate la Spitalul Judeţean. Poliţiştii vor demara o anchetă de cercetare penală pentru a afla vinovaţii", a explicat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale. 

În apărarea fraţilor

Narcis Răducan, managerul general, a declarat după ce la vizitat pe fotbalistul Oţelului că acesta ar fi sărit în apărarea fraţilor săi şi a acţionat în legitimă apărare.

"Am stat de vorbă cu el (n.r. - Samoel Cojoc), l-am văzut. Are o rană în zona abdomenului, dar medicii spun că în câteva zile va fi externat. Mi-a povestit incidentul, a sărit în apărarea fraţilor săi. Era legitimă apărare, de asta nu va primi amendă nici din partea poliţiei şi nici a clubului", a spus Răducan. 

Antecedente cu probleme de comportament

Cojoc a fost în centrul atenţiei din cauza unui comportament nesportiv  în sezonul 2010-2011, chiar când Oţelul a câştigat campionatul. Fundaşul dreapta al roş-alb-albaştrilor a fost exclus din lot pentru o scurtă vreme din cauza escapadelor nocturne, împreună cu Antal, actualul jucător al celor de la FC Vaslui.

Pe plan sportiv, Cojoc a avut mai multe probleme cu accidentările, având doar nouă prezenţe în doi ani şi jumătate pentru Oţelul, sub comanda lui Dorinel Munteanu. După ce a fost împrumutat la Pandurii Tg. Jiu înaintea sezonului recent încheiat şi trimis înapoi pentru că nu se adaptase, Cojoc s-a redresat odată cu numirea lui Petre Grigoraş pe banca Oţelului.

„În două săptămâni începem pregătirea de vară şi sper să fie apt, avem nevoie de el. Eu nu am avut nicio problemă cu el, eu am fost cel care l-a promovat, iar de când m-am întors a fost titular. Nu ştiu însă ce face el în timpul liber, nu ştiu în ce a intrat”, a spus Grigoraş.

Cojoc a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Oţelului în partea a doua a campionatului, fiind integralist în 13 din cele 15 partide ale gălăţenilor din Liga I.

Citit 2136 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.