Hocheiştii de la Dunărea au bifat două victorii la primul lor turneu din Liga Naţională

Hocheiştii de la Dunărea au bifat două victorii la primul lor turneu din Liga Naţională
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea Galaţi a luat startul în noua ediţie a Ligii Naţionale, în cadrul turneului de la Gheorgheni, derulat de vineri până ieri.

În primul meci, formaţia gălăţeană a pierdut vineri seară la limită, scor 7-8, partida cu Steaua Bucureşti. Apoi, sâmbătă, Dunărea s-a impus cu 4-3 în faţa gazdelor de la Progym în repriza suplimentară de departajare, scorul fiind egal după 60 de minute, 3-3. Ieri, în ultima partida disputată la acest turneu, Dunărea s-a impus lejer în faţa celor de la Sportul Studenţesc cu 12-4, doar prima repriză fiind echilibrată (scor 1-1).

Mihai Brandabur, directorul clubului gălăţean, a pus eşecul din partida debut pe seama lipsei de antrenamente pe gheaţă din ultimele trei săptămâni, perioadă în care Patinoarul a  fost ocupat de organizarea altor evenimente sportive. „În pofida eşecului cu Steaua, am început destul de bine competiţia. Noi nu am fost pe gheaţă din 11 decembrie până pe 6 ianuarie, perioadă în care pe cehi i-am lăsat să meargă acasă, nu avea rost să-i ţin la Galaţi pe uscat, iar asta s-a simţit. Sunt convins că echipa noastră va creşte de la meci la meci, un argument fiind victoria cu Progym", a declarat Mihai Brandabur.

Următorul turneu al fazei de calificare va avea loc la Galaţi, la sfârşitul acestei săptămâni. În total se dispută opt turnee, primele două clasate urmând să obţină calificarea în semifinale.

Citit 863 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2014 09:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.