Oţelul îşi reia astăzi antrenamentele/ La reunire nu sunt aşteptate mari surprize în lot

Oţelul îşi reia astăzi antrenamentele/ La reunire nu sunt aşteptate mari surprize în lot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Roş-alb-albaştrii îşi reiau antrenamentele, după o vacanţă de trei săptămâni


Cei de la Oţelul intră de astăzi într-o perioadă importantă, una de şase săptămâni de pregătire intensă la finalul căreia potenţialul echipei trebuie să crească semnificativ pentru ca în a doua parte a campionatului să se poată ieşi cât mai repede din zona retrogradării.

Reunirea lotului este programată la ora 10,00, la stadionul Oţelul, moment care nu va însemna şi apariţia mult aşteptatelor achiziţii ale campaniei de transferări. „Suntem în discuţii pentru patru-cinci transferuri, în unele cazuri am ajuns la un acord verbal, sperăm să finalizăm negocierile şi să-i avem cât mai repede la pregătiri”, a declarat Narcis Răducan, managerul general al echipei.

De asemenea, se anunţă o listă destul de lungă şi la capitolul plecări. Pe lângă Boşneag, căruia nu i s-a mai prelungit contractul, şi Iorga, transferat la Astra, sunt aşteptate şi alte despărţiri, argentinianul Sevillano şi brazilianul Antunes aflându-se printre cei vizaţi.

Echipa are nevoie de fani

La reunire sunt aşteptaţi şi mulţi suporteri, care îşi propun să respecte tradiţia şi să asigure o atmosferă entuziasmantă la primul antrenament de după vacanţă. ”A devenit deja o tradiţie ca suporterii Oţelului să-şi întâmpine favoriţii la fiecare reunire a lotului într-un număr mare. Grupul Steel Boys face apel la toţi iubitorii Oţelului, să îşi demonstreze ataşamentul de echipă, aşa cum au făcut-o în nenumărate rânduri până acum, şi să vină în număr cât mai mare la prima întâlnire cu lotul de jucători din acest an. Echipa are nevoie de aportul nostru şi este de datoria noastră să îi fim alături, mai ales acum, când trece prin momente mai grele în clasament. Oţelul are nevoie de noi!”, se spune într-un comunicatul emis de grupul Steel Boys.

Zece zile în Galaţi, apoi Spania

În următoarele zece zile, cei de la Oţelul vor efectua vizita medicală şi se vor antrena în Galaţi, urmând ca apoi să plece într-un cantonament de 20 de zile în Spania, la Marbella, acolo unde au efectuat un stagiu de pregătire centralizată şi iarna trecută. În perioada 23 ianuarie - 14 februarie, în care este programat cantonamentul de la Marbella, se doreşte disputarea a cel puţin şase jocuri de verificare, până acum fiind confirmate două dintre ele, cu Dinamo Kiev şi Dinamo Moscova.

Citit 1472 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2014 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.