Oţelul - Farul, meciul amărâţilor

Oţelul - Farul, meciul amărâţilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Oţelarii” vor încerca astăzi, 21 aprilie, să dreagă busuiocul, o victorie cu Constanţa urmând să-i „extragă” din lupta pentru evitarea retrogradării *

Sălăgeanu este suspendat o etapă deoarece a primit cel de-al şaptelea „galben” la Bistriţa, pentru proteste, Costin stă tot o rundă din cauza eliminării de sâmbătă, dar este şi la limita „cumulului”, el strângând şase avertismente.

Nici Paraschiv nu poate juca astăzi, accidentarea sa părând destul de serioasă, iar puştiul Gârleanu are un genunchi suferind. Viglianti nu mai pupă niciun meci până la vară, iar Cojoc mai are de stat la Bologna mult şi bine.

Hurdubei are hepatită de tip C, Gado şi Tănasă abia şi-au reluat pregătirile după perioade mai lungi de inactivitate.

Vestiarul Oţelului parcă-i Pădurea Spânzuraţilor! Problema este că nu se întrerupe campionatul, ba chiar continuă etapele din trei în trei zile.

Cu cine joci, Grig?

În schimb, pentru disputa amărâţilor, de astăzi, revin bulgarii Kolev şi Jelev după câte o suspendare de o rundă. De ce duel al amărâţilor? Ambele tabere vor trage de puncte până le vor cădea măselele – sunt punctele care i-ar putea îndepărta definitiv de groapa retrogradării (Oţelul) sau care i-ar scoate măcar pentru o săptămână din ghena Ligii I (Farul).

Petre Grigoraş ar putea juca astăzi cu următoarea formulă: Kolev – Cârjă, Sârghi, Jelev, Ilie – Iorga, Giurgiu, Bourceanu, Ibeh – Elek, Pena. Cât de mult diferă – ca alcătuire, în primul rând – Oţelul din aprilie 2009 faţă de cel din turul campionatului!

Explicaţie foto: În tur abia prindea lotul, acum este titular şi din cauza multiplelor absenţe. Este vorba despre Robert Elek (stânga)

Citit 1471 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.