FCM Dunărea – FCM Bacău 1-2 (1-1), în Liga a II-a de fotbal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jocul a debutat cum nu se poate mai prost pentru echipa noastră. În min. 2 şi 3 băcăuanii au punctat la impresia artistică, mingile trimise spre buturile noastre „mângâind” barele! Elevii lui Stelian Bordeianu (care a preluat echipa de câteva etape) încearcă să se impună, obţin trei cornere. În min. 10 am consemnat egalitate la acest capitol. Enache şi-a încercat şansa (min. 15), dar balonul a trecut milimetric pe lângă bară.

Zece minute mai târziu, Dunărea preia conducerea: Cioinac l-a angajat cu o minge lungă pe Cristescu şi acesta l-a învins pe fostul vasluian Hăisan.

Mai rămăseseră puţine minute până la plecarea la cabine, când Boboc l-a prins nepregătit la Mindileac (care, de altfel, a apărat bine), printr-un şut de la distanţă: 1-1. Andreas Popescu poate readuce avantaj pentru echipa sa, însă şutul său trece peste.

Acelaşi A. Popescu a irosit o ocazie uriaşă imediat după reluare (min. 58); mingea a circulat pe „traseul” Cristescu – Enache – A. Popescu, şi „unşpearul” Galaţiului a şutat în portar! În continuare s-a jucat pe contre, însă oaspeţii s-au arătat mai periculoşi. În min. 83 Doboş a fixat tabela la 2-1 pentru Bacău. Un rezultat nefavorabil, venit într-un moment în care Dunărea urcase tocmai pe locul 5.

A arbitrat bucureşteanul Florin Miron – asistat de Valentin Avram (Bucureşti) şi Lorant Szanto (Tg. Mureş).

FCM Dunărea a jucat în alcătuirea: Mindileac – Dima, Em. Cristian, Velescu, Cristea – Cristescu (min. 73, Bica), Cucu, Cioinac, Dan Popescu (min. 49, Mario Silva) – A. Popescu (min. 69, Rossano), Ionuţ Enache.

După acest joc, FCM Dunărea a rămas cu 30 de puncte (golaveraj 26 – 22) şi a coborât pe locul 6.

În meciul următor, gălăţenii se vor deplasa în Capitală, pentru meciul cu Sportul Studenţesc (sâmbătă, 25 aprilie).

Citit 1306 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.