Baschet, frate!

Baschet, frate!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorialul sub formă de dialog al managerului Florin Nini, o suliţă înfiptă în coasta indolenţei, atrage atenţia imediat ce deschizi revista. „Timpul costă… viaţa” spune antrenorul de baschet, făcând referire la cât de important este sportul încă din copilărie.

În paginile 4-5 ale publicaţiei sunt prezentaţi cei mai cei dintre aruncătorii la coş ai clubului gălăţean, „Generaţia Phoenix”, un grup de tineri care ar putea constitui baza unei echipe de prim eşalon, pentru ca preşedintele Federaţiei Române de Baschet să reclame exact acest lucru în pagina imediat următoare. „Aveţi nevoie de o echipă în Divizia A!”, afirmă Carmen Tocală, într-un interviu, însă cine trebuie să audă încă are restanţe mari la capitolul baze sportive.

De ce investesc oamenii de afaceri în sport? Răspunsurile, în maniera revistei „Phoenix” (foto), pot fi găsite în paginile 7 şi 15, iar la mijlocul publicaţiei tronează un poster cu Ciprian Ţelinoiu, unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei de aur a clubului gălăţean.

Lecţiile de baschet şi cum trebuie fentate viciile mileniului al treilea sunt bune de citit în paginile 14, 16, 17 şi 18, iar părerea prefectului Claudiu Brânzan despre starea precară a arenelor sportive este găzduită în pagina 22.

Numărul 2 al revistei îl prezintă şi pe tehnicianul Gelu Cazanoschi, dar şi rezultatele plus clasamentele lunii.

Vrei baschet? Răsfoieşte „Phoenix Magazin”!

Citit 919 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.