OŢELUL crede că poate puncta la Ploieşti, luni seară

OŢELUL crede că poate puncta la Ploieşti, luni seară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană va juca, în deplasare, cu Petrolul * Antrenorul Tibor Selymes vrea încredere şi pragmatism de la jucătorii săi: „Să dăm gol chiar dacă nu avem ocazii”


Cu doar şase puncte adunate în 12 etape, cei de la Oţelul nu mai au de ales. Cursa pentru evitarea retrogradării a devenit una contratimp şi sunt nevoiţi să scoată puncte din orice meci, chiar şi de pe terenul unor adversari redutabili, care trag la locurile de podium. O astfel de dispută este programată astăzi, în deplasare, cu Petrolul Ploieşti, formaţie cu pretenţii chiar la câştigarea campionatului.

Cei din conducerea echipei mizează pe un moral în creştere, alimentat de jocul bun făcut în ultimul meci, cel cu Pandurii, din "Cupa României", în care s-a condus până în minutul 88 şi s-au creat multe ocazii de gol.

Antrenorul Tibor Selymes consideră că o condiţie obligatorie pentru a puncta în clasament în acest meci este ca jucătorii săi să aibă încredere că pot reuşi. „S-a văzut că suntem pe un drum bun, trebuie să învăţăm din meciul cu Pandurii. În momentul de faţă, trebuie să eliminăm greşelile şi putem să strângem puncte multe şi până la finalul turului. Echipa nu este sută la sută ca potenţial, dar suntem în creştere din toate punctele de vedere. Au fost trei zile pentru a ne reveni fizic şi psihic pentru partida cu Petrolul, una foarte dificilă. Dacă jucăm cu încrederea din jocul de Cupă, avem şanse să facem un meci foarte bun şi să scoatem maximum de puncte. Dar trebuie să jucăm în maniera din Cupă şi să ne eliminăm greşelile. La Petrolul, dacă ai două-trei ocazii, trebuie să le fructifici. Şi dacă nu ai, tot trebuie să dai gol”, a declarat Selymes.

Jocul cu Pandurii l-a încărcat cu optimism şi pe team-managerul Cristian Munteanu. „A fost cel mai bun meci al Oţelului de când sunt eu aici. Le-am transmis jucătorilor, după meci, că dacă vor juca cu aceeaşi atitudine este imposibil să retrogradăm din Liga I. Au arătat dorinţă şi calitate, asta trebuie să vedem şi la Ploieşti, pentru a obţine un rezultat bun”, a declarat Munteanu.

Partida Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a 13-a din Liga I, este programată de la ora 18.30, urmând să fie televizată de postul Look Plus.

Citit 1192 ori Ultima modificare Duminică, 02 Noiembrie 2014 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.