United a pierdut primul meci din play-off

United a pierdut primul meci din play-off
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă s-au disputat primele partide play-off în Liga I. La Călăraşi s-au confruntat ocupantele locurilor 6 şi 3 la finalul sezonului regulat, echipa locală Dunărea primind replica gălăţenilor de la United, o grupare mai experimentată şi mai valoroasă. Din păcate, acest prim meci a fost adjudecat de călărăşeni, la scorul de 5-4, echipa gălăţeană fiind acum obligată, pentru a se califica în semifinale, să le câştige pe următoarele două, care vor avea loc la Galaţi în a doua parte a acestei săptămâni.

Dorinţei gazdelor de victorie i s-a alăturat şi arbitrajul părtinitor al cuplului bucureştean G. Gherman – M. Ivănescu. Gazdele au jucat foarte dur, doi jucători oaspeţi, Cireş şi Tudose, părăsind terenul accidentaţi. Aceştia s-au alăturat indisponibilului Jovanovici, care nu a putut fi folosit. Cu toate acestea, următoarele două meciuri, de la Galaţi, vor putea restabili ordinea valorică din sezonul regulat, United având capacitatea de a întoarce acest rezultat. Golurile gălăţenilor au fost marcate de Ivan, Ajala, Cojoc şi Burdujel.

Antrenorul David Asandei a avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Tănăsilă – Tudose, Cireş, Apostol, Ghercioglu, Crăciun, Burdujel, Ajala, Cojoc şi Ivan.

Cele două meciuri decisive, care vor duce învingătoarea în semifinalele Ligii I, vor avea loc la Galaţi, joi şi vineri (9 şi 10 aprilie), de la ora 18,00 în ambele zile.

Citit 660 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2015 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.