FOTBAL/ Cristian Munteanu a refuzat pe Dinamo: "Nu discut nici cu Barcelona sau Real, doar Oţelul contează"

FOTBAL/ Cristian Munteanu a refuzat pe Dinamo: "Nu discut nici cu Barcelona sau Real, doar Oţelul contează"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Team-managerul Oţelului a fost contactat în vederea unei eventuale treceri în conducerea echipei dinamoviste


Dinamo a rămas de luni fără conducere executivă, după renunţarea finanţatorului Ionuţ Negoiţă la managerul general Daniel Stanciu şi consilierul Constantin Anghelache. Imediat au început căutările pentru a-i înlocui, iar unul dintre cei contactaţi, în cursul zilei de luni, a fost Cristian Munteanu, team-manager la Oţelul şi fost jucător la Dinamo. "Echipa mea este Oţelul şi nu e profesionist să vorbesc despre altă formaţie", a comentat "Babicu", cu diplomaţie, această informaţie.

Cristian Munteanu a refuzat oferta dinamoviştilor, fără a se mai ajunge la negocieri. "Nu discut cu niciun alt club, indiferent că-i Dinamo, Barcelona sau Real Madrid. În acest moment, mă interesează doar Oţelul, singura mea preocupare importantă este să o menţin în Liga. E un lucru onorabil că se discută despre mine, dar nimic mai mult", a declarat Munteanu.

Team-managerul Oţelul a precizat că nu este reală informaţia apărută în anumite publicaţii cum că ar fi pus condiţia de a se duce la Dinamo doar însoţit de mijlocaşul Florin Cernat. "Da, scopul meu este să continui din vară la acelaşi club cu Florin Cernat. Să începem împreună la Oţelul campionatul viitor, pe 11 iunie (n.r. - data startului în Liga I). Am recuperat 5 puncte cu două victorii dătătoare de moral, suntem încăpăţînaţi și refuzăm ideea de a retrograda", a adăugat Munteanu.

Team-managerul Oţelului a mai fost ofertat de Dinamo şi în iarnă, atunci când a refuzat o discuţie similară şi cu Astra Giurgiu, unde a fost dorit de Petre Buduru, cu care a debutat la Farul Constanţa şi a rămas în relaţii foarte apropiate.

De asemenea, Florin Cernat a spus că nu a discutat cu niciun alt club, explicând că nici nu s-a autopropus la Steaua, aşa cum a reieşit dintr-o declaraţia a sa în presă. "Au fost tăiate din frază cuvinte spuse de mine şi s-a schimbat sensul afirmaţiilor mele. Văd că până ieri eram dat la Steaua, acum a apărut că merg la Dinamo, în fiecare zi sunt dat la altă echipă, deşi nu m-a contactat nimeni. Sunt la Oţelul şi încerc să dau totul să rămânem în prima ligă", a spus Cernat.

Oţelul este penultima în clasament, la opt puncte distanţă de prima poziţia salvatoare, urmând să joace joi, de la ora 17.00, în deplasare cu o adversară directă în lupta pentru evitarea retrogradării, Gaz Metan Mediaş.


CITEŞTE ŞI: Oţelul a prins aripi, în două etape a RECUPERAT cinci puncte din diferenţa până la primul loc salvator

Citit 1773 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 12:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.