Sporting Lieşti merge mai departe cu o nouă conducere tehnică

Sporting Lieşti merge mai departe cu o nouă conducere tehnică
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Mai multe săptămâni din această vară, situaţia echipei de Liga a III-a Sporting Lieşti a fost incertă. Va mai continua sau nu? Vor fi bani pentru încă un campionat? Răspunsul a întârziat multă vreme să vină, dar în cele din urmă apele s-au limpezit.

După Eugen Boştină şi Valentin Cramer, s-a vehiculat, pentru o perioadă scurtă, că primul dintre aceştia va rămâne la conducerea tehnică. A căzut şi această variantă, iar în prezent echipa lieşteană are un staff tehnic nou: antrenor principal este Ionuţ Niculcea, ajutat de Iulian Bogos (care este şi jucător) şi Fane Panaite. La pregătiri participă 24 de jucători, componenţa finală a lotului urmând să fie stabilită în zilele următoare.

Se încearcă o pregătire intensivă, prin care să se recupereze rămânerile în urmă. Echipa a susţinut şi un meci amical, cu echipa Voinţa Cudalbi, din Liga a V-a, meci câştigat de „divizionari” cu 10-2. Peste câteva zile, lieştenii vor disputa o nouă partidă, de data aceasta în deplasare. Parteneră le va fi o echipă din campionatul judeţului Brăila - cea din Chiscani, fostă în Divizia C cu mai mulţi ani în urmă.

Suporterii lieşteni speră ca Sporting, în ciuda îndelungatelor tatonări, să se prezinte cât mai onorabil în cel de-al treilea eşalon, la cea de-a treia prezenţă consecutivă.

Citit 2895 ori Ultima modificare Miercuri, 12 August 2015 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.