Handbaliștii de la CSU Danubius continuă seria înfrângerilor
Foto: Laurenţiu Niţu, CSU Galaţi (Foto Sonia Baciu)

Handbaliștii de la CSU Danubius continuă seria înfrângerilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Echipa de handbal CSU Danubius a pierdut, scor 22-28 (13-13), partida susținută sâmbătă, pe teren propriu, în fața formației Energia Tg. Jiu, într-un meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale. 

Golurile pentru echipa gălățeană, antrenată de Miron Stanciu și Florin Andronic, au fost marcat de: Nițu - 7 goluri, Ciobanu - 5, Burlacu - 4, Ionel Ștefan - 3, Dospinescu - 2 și Grigore un gol.

După această etapă, CSU se menține pe ultimul loc în clasament, fără vreun punct. (S.B.) 


Liga Naţională de handbal masculin programează jocurile etapei a 15-a (a doua a returului), în care gălăţenii de la CSU Danubius vor evolua pe teren propriu în compania gorjenilor de la Energia Tg. Jiu. Întâlnirea are loc astăzi, ora 12,00, şi va fi gazduită de Sala „Dunărea”. Este un meci în care „studenţii” vizează primul succes din actualul campionat.


Echipa de hochei CSM Dunărea va juca astăzi (ora 17,30) şi mâine (ora 11,00), pe teren propriu, cu formaţia bucureşteană Sportul Studenţesc, în prima etapă din al doilea tur din Liga Naţională. Înaintea acestor partide, CSM Dunărea se află pe locul doi, cu 42 de puncte din 20 de jocuri, la egalitate de puncte şi jocuri cu echipa de pe primul loc Sport Club Miercurea Ciuc, dar golaveraj inferior. Sportul Studenţesc se află pe locul şase, fără vreun punct. 

 

 

Citit 1346 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Decembrie 2015 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.