UPDATE / Arcada şi-a antamat calificarea în ”sferturile” Cupei României
Foto: Foto Sonia Baciu

UPDATE / Arcada şi-a antamat calificarea în ”sferturile” Cupei României
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Echipa de volei masculin Arcada a câștigat, miercuri seară, cu scorul 3-0 (25-23, 25-13, 25-18), în fața nou promovatei Tricolorul LMV Ploiești, în  meciul tur din prima fază a ”Cupei României”, disputat la Galați. ”A fost un meci ușor pentru noi, ne așteptam poate ca oaspeții să nu ne pună prea multe probleme, ei fiind mai mult preocupați de campionat. Va fi mai greu la ei acasă, însă calificarea nu ne poate scăpa, fiind suficient să câștigăm și un singur set”, a declarat Filip Despotovski, căpitanul echipei gălățene.

Meciul retur se va juca sâmbătă, 16 ianuarie, la Ploiești, iar formația care se va califica în sferturile de finală va juca cu SCM U Craiova.  

Celelalte rezultate din cadrul primei faze sunt: Știința Explorări Baia Mare - Volei Club Caransebeș 3-0 și Universitatea Cluj - CSM București 1-3. Prima calificată în sferturi este echipa Unirea Dej, care a câștigat ”dubla” cu VCM Piatra Neamț, disputată în decembrie, cu scorul general de 6-0. (S.B.)


 

Pentru voleibaliştii Clubului Arcada miercuri  este programat debutul competiţional din acest an. De la ora 18,00, la Sala Sporturilor „Dunărea”, gălăţenii vor susţine meciul primei manşe din optimile de finală ale „Cupei României”, împotriva formaţiei Tricolorul Liceul „Mihai Viteazul” Ploieşti.

„Abordăm meciul cu toată încredere. Dorim o victorie cât mai clară în compania ploieştenilor, în faţa cărora vrem încă două victorii în acest an - una în partida retur a Cupei şi a doua în returul campionatului. Se ştie, meciul tur, din Divizia A1, de la Galaţi l-am pierdut la „masa verde”, din cauza unui episod neplăcut, de care nu mai vreau să-mi amintesc. Cu acele trei puncte, acum eram pe locul al doilea în clasamentul la zi”, ne-a declarat, ieri, antrenorul Marian Apostu. În ceea ce priveşte lotul de jucători, acesta este complet, cu toţii pregătiţi pentru această a doua parte a campionatului, în care gălăţenii au ca obiectiv o ascensiune în clasament şi calificarea în faza următoare a „Cupei României”. Până la sfârşitul lunii ianuarie, Arcada are un program foarte dens, cu şase meciuri: două în „Cupa României”, două în Challenge Cup, cu francezii de la Asul Lyon Metropole şi alte două în Divizia A1 - cu Zalăul şi, din nou, cu Tricolorul. „Vom face totul pentru a ne îndeplini cât mai bine obiectivele stabilite pentru acest sezon”, a mai spus tehnicianul gălăţean.

Partida de astăzi va fi arbitrată de Florin Dragomir şi Benone Vişan (Bucureşti), pentru retur (16 ianuarie) fiind programaţi Bogdan Stoica şi Alexandru Prodana, tot din Capitală.

Citit 1373 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2016 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.