Tabăra Naţională Phoenix Camp, la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 3 - 12 iulie, la Galaţi are loc  ediţia a 4-a a Phoenix Camp. Organizatorul acestei tabere naţionale este  CS Phoenix, care are sprijinul Consiliului Local,  Consiliului Judeţului, Inspectoratului Şcolar şi al Direcţiei pentru Sport a Judeţului Galaţi, totul petrecându-se sub auspiciile Federaţiei Române de Baschet, prin Colegiul de antrenori.

Tabăra Phoenix Basketball Camp este adresată copiilor cu vârste cuprinse  între 10 şi 18 ani - fete şi băieţi - din toată ţara. Se vor alcătui grupe valorice pentru fiecare categorie de vârstă, şi se vor efectua câte două antrenamente pe zi.

Numărul copiilor prezenţi la Galaţi pentru perfecţionare şi pentru contactul cu noi metode de instruire (metodic şi informaţional) a crescut an de an: în 2003, la prima ediţie, au fost 55 prichindei din Cluj, Iaşi şi Galaţi. După patru ani, la ediţia a 2-a, s-a ajuns la 125, iar anul trecut în tabără au fost 140 mici baschetbalişti

În acest an vor ajunge la Galaţi 160 de viitori baschetbalişti. Participanţilor la „Campus” li se pun la dispoziţie trei terenuri în aer liber şi sala Colegiului Naţional „Costache Negri”, spaţiu de forţă în aer liber şi acces la sala de internet.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

Anul acesta colectivul de antrenori este format din Zoran Markovici şi Vladimir Vlaski (din Serbia), Ali Hursit Baytok, Kemal Vatan şi Milian Gvozdenovici (din Turcia), la care se adaugă şi tehnicienii clubului organizator. 

La jumătatea perioadei de tabără, participanţilor li se vor oferi o plimbare pe Dunăre, o seară dansantă şi o sesiune de comunicări pentru antrenorii prezenţi.

Citit 753 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.