Dorinel Munteanu ajunge sâmbătă la Galaţi

Dorinel Munteanu ajunge sâmbătă la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Stagiul cu trei şedinţe de pregătire pe zi s-a dus * După Poiana Braşov, urmează o perioadă cu meciuri amicale în Austria * Sâmbătă după amiază, echipa se va pregăti în Galaţi *

Liberi, o zi jumătate

Traiul aspru din Poiană s-a încheiat joi la prânz, roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu scăpând de cele trei antrenamente zilnice care le-au ucis somnul matinal şi insomniile de după-amiază.

„A fost un turneu reuşit, echipa s-a pregătit aşa cum mi-am dorit şi abia aştept meciurile de verificare din Austria”, a declarat tehnicianul Oţelului la finele cantonamentului montan. „Gata, aveţi liber până sâmbătă seară”, le-a transmis Munti jucătorilor după şedinţa de ieri, una în care se putea observa oboseala trupei gălăţene de Liga I.

Sâmbătă, de la ora 18.00, Gabi Paraschiv şi compania îşi vor continua pregătirile cu un antrenament la Galaţi, cu această ocazie urmând să ajungă în oraş şi Dorinel, pentru prima dată din postura de antrenor al „oţelarilor”.

Vigli şi Cojoc rămân acasă

Din lotul deplasat în staţiunea braşoveană, Munteanu va renunţa la doi jucători pentru cantonamentul austro-ungar (echipa va fi cazată la graniţa dintre cele două ţări). Gabriel Viglianti şi Samoel Cojoc, ambii în faza de recuperare după accidentări, n-au şanse de a prinde vreun meci de verificare şi se vor pregăti individual în ţară.

Vigli va rămâne în Galaţi, iar Cojoc va merge la o clinică de la Câmpina, acolo unde a fost transferat după operaţia suferită la Bologna. „Toţi ceilalţi vor merge în Austria, sper să nu mai apară probleme medicale pentru că vreau să testez întregul lot”, a comentat fostul internaţional care îşi doreşte meciuri de verificare foarte tari.

„Sunt mai multe variante, lista va fi definitivată într-o zi, maxim două”, l-a completat directorul general Marius Stan. 

Mai vine Yesilova?

Eventualitatea ca preparatorul fizic de origine turcă Yuksel Yesilova să nu mai vină în echipa tehnică a Oţelului nu-l nelinişteşte pe Dorinel Munteanu.

Fostul său colaborator a declarat, pentru un ziar central, că nu-şi doreşte revenirea în România, mai ales că este de ceva vreme antrenor principal la o grupare din liga secundă a Turciei (n.r. – Giresunspor).

„Dacă nu va mai veni Yuksel nu va fi nicio problemă, vom găsi pe altcineva. Până la plecarea în stagiul din Austria se va completa staff-ul tehnic, aşa că nu este nicio problemă”, a explicat „coach”-ul formaţiei dunărene.

Explicaţie foto: Dorinel Munteanu, în fruntea jucătorilor Oţelului pentru următorii doi ani

Citit 1198 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.